x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Efectul coronavirusului: Hollywood va produce filme în care nimeni nu se atinge

Efectul coronavirusului: Hollywood va produce filme în care nimeni nu se atinge

08 Iun 2020   •   11:46
Efectul coronavirusului: Hollywood va produce filme în care nimeni nu se atinge

Producătorii de la Hollywood vor să modifice scripturile, astfel încât personajele să nu se atingă. Se vor folosi imagini generate de computer pentru a înlocui contactul dintre personaje. Actorii trebuie să respecte distanţarea socială pe platoul de filmare.

Robert Podovei este un tânăr de 25 de ani care iubeşte filmele holywoodiene. Printre preferatele lui se află seria Avengers şi Inception. El a primit extrem de bine vestea că Hollywood vrea să producă filme în care personajele nu se ating.

În noile producţii, actorii vor respecta distanţarea socială, iar contactul fizic va fi creat cu ajutorul imaginilor generate de computer.

„M-aş uita la filmele de la Hollywood fără contact fizic deoarece aceasta este o situaţie unică, pe care societatea noastră nu a mai întâmpinat-o vreodată, iar aceasta ar fi o provocare nouă pentru actori şi pentru scriitorii de scenariu”, a spus Robert Podovei.

Actriţa Cezara Munteanu consideră ideea celor ce la Hollywood un concept nou, adaptat vremurilor.

„Dacă s-ar face un astfel de film, bineînţeles că aş merge să îl văd, sunt deschisă la nou, îmi doresc să văd tot felul de concepte şi idei noi, consider că trebuie să ne adaptăm de fiecare dată societăţii şi vremurilor”, a declarat aceasta.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Hollywood filme