x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Finalul celui de-al doilea sezon “Victoria”, duminică, la Happy Channel

Finalul celui de-al doilea sezon “Victoria”, duminică, la Happy Channel

16 Noi 2018   •   19:38
Finalul celui de-al doilea sezon “Victoria”, duminică, la Happy Channel

Serialul britanic “Victoria” ajunge duminică la finalul celui de-al doilea sezon. Happy Channel difuzează, în premieră, ultimele episoade din această parte, care pot fi urmărite de telespectatori astăzi, mâine și duminică, de la ora 20.00.

La începutul lunii noiembrie, Happy Channel a adus în fața publicului filmul “Victoria” - câștigător a numeroase premii, printre care și “serialul britanic al anului 2017”, iar duminică (18 noiembrie) va difuza sfârșitul celui de- al doilea sezon al producției. Ultimul episod invită telespectatorii să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. “De Crăciun familiile se reunesc. Este o perioadă dedicată păcii și gândurilor bune”, aceasta este atmosfera în care vor fi surprinși protagoniștii și apropiații lor în finalul celei de-a doua părți.

“Victoria” îi are în rol principal pe actorii Jenna Coleman și Tom Hughes, și se concentrează pe primii ani ai domniei Reginei Victoria a Marii Britanii, inspirându-se din jurnalele Reginei pentru a realiza un portret al transformării ei într-un monarh respectat.

Începând din 29 noiembrie, la Happy Channel începe maratonul filmelor de Crăciun, aducând în premieră producții de sezon pentru telespectatori, care vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la ora 18:00 la 20:00, cu reluare la 23:30.

×