x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Gwendoline Christie, despre rolul din Game of Thrones

Gwendoline Christie, despre rolul din Game of Thrones

06 Mai 2019   •   15:23
Gwendoline Christie, despre rolul din Game of Thrones

Gwendoline Christie, una dintre vedetele serialului ''Game Of Thrones'', a declarat, într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei GQ, că serialul i-a oferit oportunităţi, dar a şi împiedicat-o să facă lucruri noi, relatează luni Press Association.

Actriţa, care interpretează rolul Brienne of Tarth în popularul serial cu tematică medievală, se va despărţi în scurt timp de personajul său întrucât serialul se apropie de difuzarea ultimelor episoade.

Filmările la serial s-au terminat anul trecut, iar actriţa britanică a declarat că ''numeroase lucruri'' referitoare la munca sa din timpul ''Game Of Thrones'' se apropie de final.

"Este foarte ciudat. Sunt foarte emoţionată când mă gândesc că se va sfârşi întrucât, pentru mine, a fost un act eliberator, în multe feluri", a spus actriţa în vârstă de 40 de ani.

"Pe de o parte, mi-a îmbogăţit viaţa în moduri la care nu mă aşteptam. Pe de altă parte, m-a împiedicat să fac multe lucruri".

"Sunt foarte entuziasmată că pot face lucruri noi. Sunt, de asemenea, foarte speriată că nu mai am acest cadru, care îmi dădea siguranţă. Dar siguranţa nu este neapărat un lucru bun", a mai spus actriţa.

Christie, care interpretează rolul unei războinice redutabile, cu o înălţime de 1,8 metri, a vorbit, de asemenea, despre ''agonia'' pe care i-a produs-o lovirea accidentală, la nivelul feţei, de două ori în timpul filmării unei secvenţe alături de actorul Rory McCann, care interpretează rolul lui Sandor Clegane.

"Am fost lovită de două ori în faţă: prima dată cu partea metalică a armurii sale, cu zalele de pe margine", a povestit Christie despre incidentul care a avut loc la filmările unui sezon anterior din ''Game Of Thrones''.

"O, Doamne, fie binecuvântat. Este o persoană cu adevărat bună şi generoasă, o fiinţă minunată. Era îngrozit, a fost într-adevăr un accident. M-am prăbuşit în genunchi şi am spus o înjurătură. Mi-am ţinut faţa în mâini pentru că am crezut că mi-am fracturat nasul. A fost agonie; a durut îngrozitor şi am avut ţiuitul acela pe care îl auzi în urechi".

Actriţa a mai relatat că, în ciuda durerilor, ştia că trebuie să finalizeze secvenţa aşa că s-a ridicat şi a început să scuipe ''ca un animal''.

"Plângeam şi scuipam... de parcă eram un luptător gata să intre în arenă. Am împrăştiat mucozităţi peste tot".

"Am simţit că nu îmi mai pot controla corpul şi mă plimbam în sus şi în jos, plângând cu adevărat, după care mi-am spus 'Să continuăm', pentru că am ştiut în acel moment că, dacă mi se face frică, nu mai pot continua''.

Ultimul episod din ''Game Of Thrones'' va fi difuzat în data de 20 mai.

Gwendoline Christie se află pe coperta numărului din iunie a ediţiei britanice a revistei GQ dedicată personalităţilor contemporane şi va lua cuvântul în cadrul evenimentului GQ Heroes, desfăşurat în perioada 8-10 mai, la Soho Farmhouse.

AGERPRES

×