x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Happy Channel va difuza miniseria Uzurpatoarea

Happy Channel va difuza miniseria Uzurpatoarea

20 Aug 2020   •   12:39
Happy Channel va difuza miniseria Uzurpatoarea

Din 22 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, Happy Channel va difuza miniseria Uzurpatoarea, o producţie Televisa 2019, o nouă versiune a telenovelei-fenomen Usurpadora, din 1998, ce a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume cu povestea sa impresionantă. 

Marea premieră a serialului, ce va putea fi urmărită sâmbătă, 22 august, pe Happy Channel, va aduce în prim plan poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de existenţa celeilalte până la un moment dat. După ce Prima Doamnă a Mexicului, Paola Miranda, o întâlneşte pe sora ei geamănă, Paulina Doria, o femeie fără posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea, pentru a-şi putea continua o poveste de dragoste extraconjugală. 


 Miniseria Uzurpatoarea îi va aduce în rolurile principale pe Sandra Echeverria, Andrés Palacios şi Arap Bethke, din distribuţia serialului făcând parte şi Queta Lavat, Ana Bertha Espín, Daniela Schmidt şi Germán Bracco. Emoţionanta şi deopotrivă dureroasa poveste a celor două surori va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, numai pe Happy Channel. 
 

×