x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jennifer Aniston şi David Schwimmer spun că au avut sentimente unul pentru altul în viața reală

Jennifer Aniston şi David Schwimmer spun că au avut sentimente unul pentru altul în viața reală

28 Mai 2021   •   23:00
Jennifer Aniston şi David Schwimmer spun că au avut sentimente unul pentru altul în viața reală

Toţi cei care au urmărit sitcom-ul „Friends” sperau că Ross şi Rachel, interpretaţi de David Schwimmer şi Jennifer Aniston, să formeze un cuplu şi să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi, relatează CNN.

În timpul „Friends: The Reunion”, care a avut premiera pe HBO Max joi, vedetele au dezvăluit că au avut sentimente unul pentru celălalt în viaţa reală.

„În primul sezon am avut o mare pasiune pentru Jen”, a spus Schwimmer. „La un moment dat am avut sentimente intense unul faţă pentru celălalt, dar au trecut încet-încet, pentru că unul dintre noi era întotdeauna într-o relaţie. Şi nu am trecut niciodată peste barierele dintre noi. Am respectat faptul că eram într-o relaţie”, a adăugat acesta.

El a continuat spunând: „Când aveam pauze de la repetiţie, au existat momente în care stăteam îmbrăţişaţi pe canapea”, adaugă el. „Ba chiar se întâmpla să adormim îmbrăţişaţi şi m-am tot gândit, nu ştia nimeni că avem sentimente unul faţă pentru celălalt”.

Matt LeBlanc, care a jucat rolul lui Joey, a spus că distribuţia ştia cu siguranţă.

În cadrul reuniunii au fost prezenţi, de asemenea, mai mulţi invitaţi celebri, printre care Lady Gaga, care a cântat „Smelly Cat” alături de Lisa Kudrow. Tom Selleck şi dr. Richard Burke au fost şi ei prezenţi.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston David Schwimmer