x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jennifer Lopez a dat de înţeles la Globurile de Aur că s-a căsătorit cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a dat de înţeles la Globurile de Aur că s-a căsătorit cu Alex Rodriguez

07 Ian 2020   •   16:30
Jennifer Lopez a dat de înţeles la Globurile de Aur că s-a căsătorit cu Alex Rodriguez

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez s-a simţit foarte bine la petrecerea de după ceremonia Globurilor de Aur de duminică seară, dând de înţeles că nu este deloc afectată că nu a câştigat râvnitul trofeu şi stârnind uimire printre invitaţi când l-a numit pe fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, drept "soţul" său, relatează EFE.


În declaraţii difuzate luni în cadrul emisiunii "Despierta America" a canalului Univision, JLo a mărturisit că s-a simţit "emoţionată" de a se afla printre cei nominalizaţi la aceste premii, pentru prima dată după 1998. Jennifer Lopez a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru filmul 'Hustler', trofeul fiind câştigat până la urmă de Laura Dern pentru 'Marriage Story'.

"S-au schimbat multe lucruri pe plan profesional, cât şi personal", a spus JLo, care îl ţinea strâns de mână pe Alex Rodriguez. "Sunt foarte fericită alături de familie, de copii şi de soţul meu", a subliniat ea. Este pentru prima dată când Jennifer, care a acceptat propunerea în căsătorie a fostului jucător de baseball în martie 2019, s-a referit la Alex ca la "soţul" său.

Cei doi au refuzaseră totuşi să dea detalii despre nuntă, deşi au dat asigurări că va fi "o mare petrecere".

Declaraţia lui JLo a pus pe jar presa latino-americană şi pe cea din SUA, care au început să speculeze că cei doi s-ar fi căsătorit în secret la starea civilă şi ar urma să facă o nuntă religioasă "în stil mare", aşa cum anunţaseră.

Deşi actriţa de origine portoricană a plecat de la ceremonie fără Globul de Aur, ea a înlocuit rochia de seară Valentino, purtată la gală, cu un deux-pieces foarte sexy compus din pantaloni scurţi şi cămaşă din dantelă pentru a participa la întâlnirea 'after-party'. În imaginile postate pe reţelele de socializare, diva din Bronx este văzută dansând cu mai mulţi invitaţi la petrecere.

JLo şi A-Rod, cum îi alintă presa, au o relaţie de peste doi ani şi locuiesc cu copiii lor din căsătoriile anterioare într-o vilă din Coral Gables, la Miami, administrând mai multe firme împreună.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez