x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Meryl Streep a devenit bunică, pentru prima dată

Meryl Streep a devenit bunică, pentru prima dată

04 Mar 2019   •   17:16
Meryl Streep a devenit bunică, pentru prima dată

Mamie Gummer, fiica lui Meryl Streep, la rândul său actriţă şi căsătorită cu scenaristul Mehar Sethi, a născut un băieţel, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.
Deşi Meryl Streep este de multe ori subiect de ştire datorită carierei sale profesionale, de data aceasta subiectul este fiica ei care a adus pe lume un nou membru al familei şi i-a dat actriţei primul său nepoţel.
Potrivit agentului său, Mamie Gummer în vârstă de 35 de ani a născut primul ei copil cu scenaristul de origine indiană Mehar Sethi, cu care şi-a anunţat logodna în urmă cu patru luni în Croaţia, pe contul său de Instagram.
Deocamdată, datorită intimităţii cu care Meryl Streep îşi înconjoară familia şi cei patru copii pe care îi are cu sculptorul Don Gummer, încă nu se cunosc detalii legate de numele copilului, de starea de sănătate a mamei sau de locul în care s-a născut nepoţelul său.
Tânăra mamă, fiica cea mare a lui Meryl Street şi cunoscută mai ales pentru rolul său din serialul "True Detective", anunţa venirea iminentă pe lume a primul său copil cu Sethi, care este de asemenea scriitor şi producător cinematografic, în decembrie anul trecut, tot prin intermediul agentului său.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: meryl streep