x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mihai Gruia Sandu face parte din distribuția serialului Sacrificiul

Mihai Gruia Sandu face parte din distribuția serialului Sacrificiul

31 Mai 2019   •   16:26
Mihai Gruia Sandu face parte din distribuția serialului Sacrificiul

Cunoscut ca fiind unul din cei mai mari actori ai României, Mihai Gruia Sandu va face parte din distribuția noului serial produs de Ruxandra Ion, Sacrificiul. Indiferent de experiența acumulată, acesta nu contentește să exploreze noi personaje și să înfrunte noi provocări:

„M-a sunat Ruxandra, cu care mă cunosc din 1983 și care, de altfel, îmi este o bună prietenă. Am primit cu bucurie propunerea de a juca în serialul Sacrificiul, pentru că lucrez alături de oameni de mare calitate, majoritatea prieteni cu mine. Mediul în care lucrăm este mai mult decât o echipă! Suntem o gașcă! Personajul căruia îi dau viață este un tip care își neagă identitatea, și pentru că vrea să urce pe scara socială impune o anumită conduită întregii familii. Este un afacerist, nu întotdeauna foarte cinstit, haios, familist, rămâne însă de văzut cum îl voi contura de-a lungul acțiunii. Deși la baza poveștii avem parte de dramă, invit telespectatorii să descopere elementul comic, care cu siguranță nu va lipsi!

Colaborarea cu Mihai Gruia Sandu este pentru Ruxandra Ion o bucurie:

„Îl cunosc pe Mihai de când eram foarte tineri amândoi, nu am colaborat cu el în mod direct niciodată, dar uite că a venit momentul! Sunt convinsă că talentul uriaș și puterea lui de muncă vor încânta telespectatorii!, povesteșe Ruxandra Ion.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

×