x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Netflix va produce un serial de animație dedicat lui Elvis Presley

Netflix va produce un serial de animație dedicat lui Elvis Presley

17 Aug 2019   •   20:30
Netflix va produce un serial de animație dedicat lui Elvis Presley
Sursa foto: observator.tv

Compania americană Netflix va produce serialul de animație pentru adulți "Agent King", dedicat împlinirii a 42 de ani de la moartea celebrului cântăreț, Elvis Presley. Acesta se va realiza în colaborare cu fosta sa soție, Priscilla Presley, iar personajul principal va fi chiar regele rock'n'roll, după cum a anunțat Variety.

În film, personajul Elvis Presley este racolat de o agenţie secretă pentru a se lupta cu forţele întunecate care ameninţă Statele Unite ale Americii, ajungând să ducă o viaţă dublă, de star rock şi de agent secret. 'De când era mic Elvis a visat mereu să fie un supererou care luptă împotriva crimei şi care să salveze lumea! În "Agent King" el face exact acest lucru", a declarat fosta soţie a starului.

Aceasta a mai spus că este foarte emoţionată să colaboreze cu John Eddie,  Netflix şi Sony Animation la acest proiect extraordinar, prin care are şansa să prezinte lumii întregi un Elvis pe care nu l-au cunoscut până acum.

Priscilla Presley şi John Eddie vor fi producători executivi ai acestui proiect care va beneficia şi de implicarea lui Jerry Schilling, fost membru din anturajul lui Elvis, în calitate de consultant.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: film animatie elvis netflix