x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Olivia Newton-John vinde la licitaţie costumul din piele neagră purtat în filmul "Grease"

Olivia Newton-John vinde la licitaţie costumul din piele neagră purtat în filmul "Grease"

02 Noi 2019   •   20:00
Olivia Newton-John vinde la licitaţie costumul din piele neagră purtat în filmul "Grease"

Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John a anunţat sâmbătă că va pune în vânzare în cadrul unei licitaţii câteva sute de obiecte din colecţia sa personală, inclusiv celebrul costum din piele neagră pe care l-a purtat în filmul muzical "Grease", cu scopul de a strânge fonduri pentru un spital de oncologie pe care îl finanţează în Australia, informează DPA.


Casa de licitaţii care organizează această licitaţie, ce va avea loc în Beverly Hills, California, estimează valoarea acelui costum la 200.000 de dolari.

Vedeta australiană, în vârstă de 71 de ani, a precizat pentru DPA că va dona o parte consistentă din veniturile obţinute în urma acestei licitaţii în beneficiul unui spital oncologic pe care l-a înfiinţat în oraşul Melbourne.

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer mamar în 1992. Boala ei a recidivat în 2018 şi a fost identificată sub forma unei tumori localizate în partea inferioară a coloanei sale vertebrale.

"Nu sunt deloc întristată să renunţ la aceste lucruri. Sunt doar lucruri, iar eu încerc să nu mă ataşez de lucruri. Voi păstra amintiri frumoase şi câteva fotografii", a declarat artista.

Vedeta australiană, născută în Marea Britanie, a interpretat personajul Sandy în filmul "Grease", o tânără blondă cu părul ondulat care se îndrăgosteşte de Danny, interpretat de John Travolta în acest film muzical din 1978. Olivia Newton-John a purtat în scena finală a lungmetrajului un costum din piele neagră, mulat pe corp.

Pe lângă acel costum din piele, aproximativ alte 500 de obiecte ale vedetei vor fi scoase la licitaţie. Artista a precizat totuşi că nu se va despărţi de toate obiectele pe care le-a primit de-a lungul carierei sale impresionante.

"Sunt câteva bijuterii pe care vreau ca fiica mea să le poarte. Câteva articole vestimentare care îmi plac foarte mult şi premiile mele Grammy", a precizat ea.

Printre cele patru premii Grammy câştigate de Olivia Newton-John se află şi trofeul ce i-a fost atribuit în 1974 pentru piesa "I Honestly Love You" la categoria "înregistrarea anului". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Olivia Newton-John