x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiere cinematografice în luna iunie

Premiere cinematografice în luna iunie

de Magdalena Popa Buluc    |    30 Apr 2019   •   16:29
Premiere cinematografice în luna iunie

POKEMON DETECTIV PIKACHU

Regia: Rob Letterman

Scenariul: Dan Hernandez, Benji Samit

Producători: Mary Parent, Kenji Okubo, Don McGowan

Distribuţie: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Kathryn Newton

Lansare în România: 07.06.2019

 

Universul Pokemon prinde viață!

Primul film live-action „Pokemon Detectiv Pikachu” îl are în rolul principal pe Ryan Reynolds ca voce a simpaticului Pikachu, unul dintre cele mai populare personaje animate din întreaga lume.

Povestea începe cu dispariția detectivului Harry Goodman, caz care devine principala misiune a fiului său, Tim, de doar 21 de ani. În ajutorul tânărului vine fostul partener Pokemon al tatălui, Detectivul Pikachu, un personaj super amuzant, însă cu necunoscute probleme de memorie. Doi parteneri neobișnuiți, dar perfect compatibili (Tim fiind singurul om care poate înțelege ce spune blănosul galben) aceștia se aventurează împreună în dezlegararea încurcatului mister.

În  timp ce aleargă după dovezi prin orașul Ryme – ținutul fantastic în care oamenii și Pokemonii trăiesc în armonie – cei doi fac cunoștință cu tot felul de Pokemoni și descoperă un adevăr care amenință pacea din Universul Pokemon.

 

CÂINELE, ADEVĂRATUL MEU PRIETEN 2

Regia: Gail Mancuso

Scenariul: W. Bruce, Cathryn Michon, Maya Forbes, Wally Wolodarsky

Producători: Gavin Polone

Distribuţia: Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Henry Lau, Kathryn Prescott, Dennis Quaid, Josh Gad

Lansare în România: 21.06.2019

 

Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este și cazul filmului ,, Câinele, adevăratul meu prieten 2” continuarea succesului internațional care și-a adjudecat inimile a milioane de spectatori, o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprizatoare.

Bailey (dublat de Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la fermă ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă partenera de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singură problema e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului sau Ethan că o va găși si proteja pe CJ cu orice preț.

Cu toate că aventurile lui Bailey prin multiple vieți au stat sub semnul iubirii, prieteniei și devotamentului, de această dată îl vedem cum experimentează alături de cei dragi lui bucuria și decepția, muzică și bucuria, precum și câteva smotoceli pe cinste, numai în noul film ,,Câinele, adevăratul meu prieten 2”, care va fi distribuit de Vertical Entertainment din 21 iunie, pe marile ecrane.

 

N-AI ŞANSE, FRATE!

Regia: Jonathan Levine

Scenariul: Dan Sterling, Liz Hannah

Producători: Charlize Theron, A.J. Dix, Beth Kono

Distribuţia: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, with Bob Odenkirk, and Alexander Skarsgård

Lansare în România: 28.06.2019

 

Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influențe femei din lume. Inteligentă, sofisticată și o profesionistă desăvârșită, aceasta deține un rol diplomatic important, dar mai pesus de orice, se pricepe la aproape orice. Pe de altă parte, Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat și independent, cu atracție pentru probleme. Cei doi nu au nimic în comun decât faptul că ea i-a fost odată dădacă și prima iubire.

Reîntâlnirea lor întâmplătoare o face pe Charlotte să își reamintească idealurile tinereții ei și să îndrăgească umorul lui naiv. Sub impulsul momentului această îl angajează că scriitor al discursurilor pe durata campaniei pentru candidatura ei la președinția S.U.A. Nepregătit să între în lumea ei luxuriantă, Fred este în afară zonei de confort. Cu toate acestea atracția dintre ei câștigă teren, iar apropierea lor devine tot mai evidență în timp ce călătoresc în jurul lumii și fac față unor incidente neașteptate. 

Comedia romantică “N-ai șanse, frate!” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 28 iunie.

×