x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Serialul 'Friends' va sărbători a 25-a aniversare prin recreerea unor scene emblematice

Serialul 'Friends' va sărbători a 25-a aniversare prin recreerea unor scene emblematice

30 Iul 2019   •   15:22
Serialul 'Friends' va sărbători a 25-a aniversare prin recreerea unor scene emblematice

Legendarul serial 'Friends' (Prietenii tăi) prevede să sărbătorească cea de-a 25-a aniversare prin recreerea mai multor scene şi expunerea unei părţi a ţinutelor şi a decorurilor folosite în timpul producţiei, într-o expoziţie care va fi inaugurată la 7 septembrie şi va fi deschisă timp de o lună, relatează marţi EFE. 

Expoziţia este organizată de Warner Bros TV şi de canalul NBC, iar fanii acestui show care a avut 236 de episoade şi a fost difuzat între 1994 şi 2004 vor avea oportunitatea de a revedea celebra uşă vişinie a apartamentului în care au locuit Rachel şi Monica sau să se aşeze pe fotoliile lui Chandler şi Joey. 

Va fi recreată şi scena celebrului 'Central Perk', unde cele şase personaje ale serialului se reuneau în momentele de odihnă precum şi faimoasa fântână ce poate fi văzută la începutul genericului. 

Expoziţia va avea de asemenea o sală dedicată fiecăruia dintre cei şase prieteni - Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey şi Ross - şi va oferi, de exemplu, ocazia de a afla câteva din secretele folosite de Monica pentru a face curăţenie. 

"Au trecut aproape 25 de ani de la premierea Friends, dar fascinaţia şi atracţia universală pe care o exercită acest serial de succes rămân prezente în rândul fanilor de toate vârstele", a asigurat într-un comunicat emis de Warner Bros, Peter van Rode, reprezentatul gigantului de divertisment. 

Din 7 septembrie până la 6 octombrie fanii vor putea vizita expoziţia situată în cartierul newyorkez Soho, la preţul de 29.50 de dolari biletul între orele 10 dimineaţa şi 10 seara, iar cei care nu îşi vor putea procura un bilet vor putea cumpără produse personalizate dintr-un magazin învecinat. 

Expoziţia, similară celei organizate tot la New York prin care s-au aniversat 20 de ani de la premierea sitcomului, este anunţată la 20 de zile după ce WarnerMedia a informat că din primăvara anului 2020 serialul 'Friends' va face parte din catalogul platformei HBO Max.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: friends 25 de ani