x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Shannen Doherty, omagiu pentru Luke Perry

Shannen Doherty, omagiu pentru Luke Perry

05 Mar 2019   •   12:47
Shannen Doherty, omagiu pentru Luke Perry

Actriţa americană Shannen Doherty a împărtăşit amintiri de pe platourile de filmare ale serialului "Beverly Hills, 902010" trăite alături de regretatul Luke Perry şi a declarat că va simţi lipsa acestuia ''în fiecare zi, în fiecare minut'', relatează marţi Press Association.
Doherty şi Perry au jucat împreună timp de patru ani în celebrul serial cu adolescenţi din anii '90 şi au redevenit apropiaţi după ce actriţa a fost diagnosticată cu cancer, în 2015.
Luke Perry a decedat luni, la vârsta de 52 de ani, după ce fusese internat în urma unui accident vascular cerebral.
Doherty, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că lucra împreună cu actorul la noi idei. ''Există un fel de iubire deosebită pe care o simţi pentru cealaltă persoană cu care trăieşti călătoria pe care am parcurs-o noi în '90210' şi, bineînţeles, viaţa în general. Împreună cu Luke lucram la idei pentru noi. Voiam să colaborăm din nou şi să creăm ceva special şi semnificativ pentru fanii noştri în această etapă a vieţilor noastre'', a spus actriţa.
''Îmi va fi dor de el în fiecare zi. În fiecare minut. În fiecare secundă'', a adăugat Doherty.
Shannen Doherty a interpretat în serialul "Beverly Hills, 902010" personajul Brenda Walsh, din 1990 până în 1994, iar Perry a jucat rolul Dylan McKay timp de şapte ani.
''Luke a fost un om inteligent, tăcut, umil şi complex, cu o inimă de aur, de o integritate şi cu o dragoste nesfârşite'', a mai spus actriţa.
Luke Perry filmase în ultimele săptămâni la Los Angeles pentru seria de televiziune "Riverdale" (2016-2019). Potrivit informaţiilor publicate în Statele Unite, producţia a fost suspendată după moartea actorului.
Colegii lui Perry de pe platourile ''Riverdale'' s-au numărat printre actorii care i-au adus un omagiu. ''Îmi vine greu să realizez că el nu va mai fi aici pentru a ne îmbrăţişa îndelung şi a ne împărtăşi tuturor din înţelepciunea şi bunătatea sa'', a declarat Lili Reinhart, în vârstă de 22 de ani care interpretează rolul Betty Cooper în această producţie. ''Pur şi simplu nu îmi vine să cred'', a adăugat ea.
Ultimul rol deţinut de Perry într-un film a fost în ''Once Upon A Time In Hollywood'', regizat de Quentin Tarantino, producţie ce urmează să fie lansată în această vară. Leonardo Di Caprio, colegul său de platou în acest lungmetraj, a scris într-un mesaj publicat pe Twitter: ''Luke Perry a fost un artist cu un suflet bun şi incredibil de talentat. A fost o onoare să am ocazia să lucrez cu el''.
Luke Perry a fost spitalizat pe 27 februarie, aceeaşi zi în care studioul Fox a anunţat că va relansa serialul "Beverly Hills, 90210" prin intermediul unui set de şase episoade, ce vor fi difuzate în vara acestui an. Numele lui Luke Perry nu apărea însă în distribuţia acestui proiect.
El a murit luni în prezenţa copiilor lui, Jack şi Sophie, a logodnicei sale - Wendy Madison Bauer - şi fostei sale soţii - Minnie Sharp. Alături de el au fost prezenţi şi mama, fratele şi sora actorului, a confirmat agentul de presă al starului american.
Familia actorului a mulţumit fanilor din lumea întreagă pentru sprijinul lor şi a cerut ca intimitatea să îi fie respectată în această perioadă de doliu. "Niciun detaliu suplimentar nu va fi transmis imediat", precizează acelaşi comunicat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Shannen Doherty luke perry