x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Teodor Corban, în rolul primarului din Mangalița. Cine sunt ceilalți actori care joacă în noul serial de comedie de la Antena 1

Teodor Corban, în rolul primarului din Mangalița. Cine sunt ceilalți actori care joacă în noul serial de comedie de la Antena 1

13 Aug 2019   •   15:29
Teodor Corban, în rolul primarului din Mangalița.  Cine sunt ceilalți actori care joacă în noul serial de comedie de la Antena 1

Serialul de comedie Mangalița, care va începe, în curând, la Antena 1, îl are în centrul atenției pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul său va fi interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziția copilului și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Domnu’ Stelu zboară din floare în floare și nu-l deranjează deloc atunci când doamnele află una de alta.

Inspectorul general Corneliu este jucat de actorul Constantin Pușcașu. Obsesiv-compulsiv, tipicar, orgolios, Corneliu  nu are simțul ridicolului. Visul lui dintotdeauna a fost să fie funcționar public și își ghidează absolut toată viața după regulile acestora. Se visează un mini-șef și mâna dreaptă a primarului Stelu, dar de cele mai multe ori e cel care cauzează problemele, nu cel care le rezolvă.

Doctorița Emilia Vulpe, în rolul căreia telespectatorii o vor vedea pe Andreea Bibiri, e îndrăgostită profund de primarul Stelu și e convinsă că e marea dragoste a vieții lui. De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă și începe să se poarte ca o nebună. Sora ei este contabila Doina Rogojinaru, jucată de actrița Alina Berzunțeanu. Doamna Rogojinaru este cea mai în măsură persoană care să trateze deficitul sau surplusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea și importanța dumneaei tot ce este atașat indispensabilului dosar cu șină. Pe lângă biroul ei poate fi găsit, în majoritatea timpului, un cetățean cu mustață – soțul ei, Marcel, jucat de Angel Popescu. E groaznic de intimidat de ea și veșnic ținut sub papuc.

Gabi, nepotul primarului Stelian Manole, jucat de tânărul actor Nicu Banea, este pe post de șofer, bodyguard și om care-i face toate treburile murdare lui Stelu. E pasionat de tras la sală și de curse de mașini. Deseori nu înțelege ce vrea Stelu de la el. O place în secret pe Ramona.

Ramona Popa, secretara primarului Stelian Manole, este jucată de Ilona Brezoianu. Nu foarte inteligentă, dar săritoare, Ramona e amanta de avarie a lui Stelu. Visează să ajungă actriță la Hollywood, iar Stelu i-a promis c-o să o ajute.

Polițistul Sică, interpretat de Alex Bogdan, este pedant, îngrijit, foarte atent la el însuși. Mână în mână cu mafia locală, Sică e mai mult omul mafiei decât al statului.

Tudor, juristul primăriei, este jucat de Pavel Bârsan. Foarte anxios, transpiră abundent când lumea are treabă cu el. Se teme să vorbească prea mult.

Dumitru Bozovici este tânărul idealist, absolvent de facultate în străinătate, care s-a întors în țară să schimbe ceva. E principial, idealist și vrea să-l dea jos pe primar cu orice preț. Din păcate, nu e foarte pregătit pentru viața reală. Rolul său este jucat de actorul Ștefan Pavel.

Peste 60 de actori se află în distribuția serialului Mangalița. Ce alte nume urmează să apară în alte roluri, pe parcursul episoadelor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în curând.

×