x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Veste bună pentru fanii „Black Mirror”; al cincilea sezon apare pe 5 iunie

Veste bună pentru fanii „Black Mirror”; al cincilea sezon apare pe 5 iunie

15 Mai 2019   •   22:50
Veste bună pentru fanii „Black Mirror”; al cincilea sezon apare pe 5 iunie

Cel de-al cincilea sezon al serialului SF ''Black Mirror'' va debuta în 5 iunie cu noi poveşti despre efecte extreme ale tehnologiei, a anunţat miercuri Netflix, din distribuţia producţiei urmând să facă parte cântăreaţa pop Miley Cyrus, actorul Anthony Mackie, cunoscut din franciza ''Avengers'', şi Andrew Scott, unul dintre protagoniştii serialului ''Fleabag'', informează Reuters. 

Creatorii serialului, Charlie Brooker şi Annabel Jones, revin cu trei noi poveşti la circa şase luni după lansarea ''Black Mirror: Bandersnatch'', o ediţie specială şi interactivă, care oferea privitorilor posibilitatea să aleagă din mai multe scenarii posibile. 

Platforma de streaming Netflix a publicat un trailer al noului sezon. În primele secvenţe, personajul interpretat de Scott apare într-un autovehicul cu o armă în mână în timpul unei confruntări cu forţele de ordine. 

Personajul jucat de Mackie apare într-o scenă domestică, iar a treia poveste o înfăţişează pe Cyrus purtând o perucă roz şi pregătindu-se să urce pe scenă şi să concertează în faţa spectatorilor. 

''Black Mirror'', un serial care investighează efectele tehnologiei avansate asupra societăţii moderne, a avut premiera în Marea Britanie în 2011 cu un prim sezon alcătuit din trei episoade, urmat, în 2013, de un al doilea sezon.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: black mirror netflix