x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Disney a lansat primul teaser trailer pentru ''Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales''

VIDEO - Disney a lansat primul teaser trailer pentru ''Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales''

04 Oct 2016   •   23:35
VIDEO - Disney a lansat primul teaser trailer pentru ''Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales''

Compania Disney a dezvăluit duminică primul teaser trailer pentru ''Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'', scrie UPI.com.

Acesta este cel de-al cincilea episod al francizei, cu binecunoscutul actor Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow. Este de asemenea primul episod al francizei de la episodul din 2011, ''On Stranger Tides''.

Clipul indică o scenă de luptă pe o corabie în flăcări, personajul interpretat de Bardem apucă un poster care-l înfăţişează pe Jack Sparrow cerându-i unui prizonier să îl găsească. În distribuţie îi mai regăsim pe Javier Bardem, alături de Geoffrey Rush şi Orlando Bloom.

"Pirates of the Caribeean: Dead Men Tell No Tales", având ca regizori pe Joachim Ronning şi Espen Sandberg, ajunge în cinematografe în mai 2017. Johnny Depp a jucat recent în ''Black Mass'' şi în ''Alice Through the Looking Glass''. Recent, actorul a fost pe prima pagină a ziarelor cu divorţul de soţia sa, Amber Heard.

AGERPRES

×