x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Gala Celebrităților FITS 2021, cu Charlotte Rampling, Israel Galván, Denis O'Hare, Helmut Stürmer și alte personalități. Bilete sunt puse în vânzare pentru publicul larg

Gala Celebrităților FITS 2021, cu Charlotte Rampling, Israel Galván, Denis O'Hare, Helmut Stürmer și alte personalități. Bilete sunt puse în vânzare pentru publicul larg

de Magdalena Popa Buluc 3    |    26 Aug 2021   •   08:24
Gala Celebrităților FITS 2021, cu Charlotte Rampling, Israel Galván, Denis O'Hare, Helmut Stürmer și alte personalități. Bilete sunt puse în vânzare pentru publicul larg

Gala Celebrităților, un eveniment de recunoaştere și de celebrare a contribuției pe care personalitățile distinse cu stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu și-au adus-o la îmbogățirea artei și a culturii universale, se va desfășura în 27 august 2021, la ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu. Evenimentul este deschis și pentru publicul larg, iar biletele sunt puse în vânzare pe www.sibfest.ro și la Agenția Teatrală din Sibiu.


Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu distinge cu stele pe Aleea Celebrităților următoarele personalități: Denis O'Hare (2020), Jan Lauwers (2020), Israel Galván (2021), Akram Khan(2021), Helmut Stürmer (2021), Charlotte Rampling (2021), Yoshi Oida (2021).
La Gala Celebrităților din 27 august vor fi prezenți Charlotte Rampling, Israel Galván, Denis O'Hare, Helmut Stürmer, alături de alte oficialități locale și naționale, diplomați, invitați speciali. Actrița Ana Ularu va primi Premiul „Virgil Flonda”, iar regizorul Bobi Pricop, Premiul „Iulian Vișa”, cu același prilej. Evenimentul va fi înregistrat și transmis ulterior de Televiziunea Română.
Ceremonia de acordare a stelelor va avea loc în aceeași zi, 27 august, ora 18.00, pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății. Aleea Celebrităţilor este o structură asociată a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, gândită ca un loc permanent de recunoaştere a contribuţiilor pe care personalități marcante ale culturii și ale artei au adus-o la îmbogățirea patrimoniului universal și numără anul acesta 50 de stele.
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se desfășoară în perioada 20-29 august 2021, cu tema „Construim speranța împreună” și are o triplă dimensiune – fizică, hibridă și online.

Accesul la evenimentele FITS 2021

Accesul la evenimentele organizate în spații închise se face în baza unui document de identitate, precum și a prezentării unuia dintre următoarele documente:
dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-COV2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare),
dovadă oficială a unui test PCR negativ - efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului,
dovadă a rezultatului negativ certificat de o unitate medicală a unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea evenimentului,
dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Pentru accesul în săli, organizatorii vor pune la dispoziția spectatorilor brățări care să faciliteze triajul epidemiologic rapid. Acestea se vor putea ridica din următoarele puncte: Parcarea Pieței Teatrului, Parcul Astra, Fabrica de Cultură IACM Construcții SA – UniCredit.

Purtarea măștii de protecție în săli este obligatorie, iar accesul se face cu respectarea unei distanțe de minim 1,5 metri și cu dezinfectarea mâinilor în punctele special amenajate.
 

×