x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Baletul emisiunii ”iUmor” – concept dedicat comediei internaționale pentru noul sezon al emisiunii

Baletul emisiunii ”iUmor” – concept dedicat comediei internaționale pentru noul sezon al emisiunii

01 Mar 2017   •   00:00
Baletul emisiunii ”iUmor” – concept dedicat comediei internaționale pentru noul sezon al emisiunii

Sezonul 3 al emisiunii iUmor, care va debuta din 5 martie, de la ora 20:00 la Antena 1, aduce multe noutăți. Una dintre ele, axată pe tema comediei, va completa în pas de dans fiecare ediție.

Baletul emisiunii va adopta un concept nou, cu coregrafii și costume adaptate pentru fiecare dans în parte. După ce, în sezonul trecut, echipa s-a axat pe tematica umorului românesc, de această dată abordarea va fi din zona internațională.

Întregul proiect este coordonat de coregrafa Dana Luca, sau Furnica, așa cum o cunosc telespectatorii și toți cei pasionați de dans. ”Am ales cele mai cunoscute personajele  drept reper, cum ar fi Mr Bean, Louis de Funes, Steve Martin, Eddie Murphy, Benny Hill, Familia Adams, dar principala trăsătură a fragmentelor a fost dinamica muzicii și partea de coregrafie”, spune Furnica.

În spatele momentelor artistice pe care telespectatorii iUmor le vor vedea din 5 martie, de la ora 20:00 stau foarte multe ore de muncă, începând cu această căutare a referințelor și a selecțiilor, creare a costumelor și bineînțeles a repetițiilor dansatorilor.

 

×