x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Înghețată de mici și mousse dulce de castravete, în farfuriile juraților ”Chefi la cuțite”

Înghețată de mici și mousse dulce de castravete, în farfuriile juraților ”Chefi la cuțite”

26 Noi 2018   •   11:18
Înghețată de mici și mousse dulce de castravete, în farfuriile juraților ”Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Farfurii cu surprize pentru jurați luni seară la ”Chefi la cuțite” și combinații de gust cu totul și cu totul neprevăzute. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea parte de două deserturi inedite, pregătite special de doi concurenți ce au trăit deja focurile experienței celui mai iubit show culinar.

Ionuț Chirițoiu, semifinalist din echipa lui chef Bontea în sezonul 4, și Giovanni Popic, finalist din trupa de bucătari a lui chef Dumitrescu din sezonul 3, se întorc în platou pentru a le face o surpriză memorabilă juraților. Pentru că ”desertul” a fost cel mai așteptat preparat în farfuriile primite anul acesta, cei doi se vor conforma și vor pregăti două rețete dulci extravagante. Astfel, Ionuț va încerca să îi cucerească pe chefi încă o dată printr-un mousse de castravete cu sos de fructe de pădure, în timp ce Giovanni va da naștere confuziei la masa jurizării cu o înghețată de mici:  ”Ce e asta? E parizer? Avem și muștar lângă!, afirmă Scărlătescu nedumerit. Ce vor spune chefii în fața acestor farfurii inedite și cum vor juriza două rețete cu totul și cu totul surprinzătoare rămâne de văzut luni, de la 20:00.

Printre concurenții care se vor lupta pentru a obține votul chefilor în această seară se mai  numără un designer vestimentar ce își va face apariția în platou pe tocuri, un tânăr cântăreț ce va interpreta o piesă special pentru Florin Dumitrescu și un actor cunoscut, ce aduce umorul la masa jurizării. Toți aceștia vor încerca să demonstreze că în ciuda meseriei pe care o au, se pricep și la gătit, însă nu toate preparatele se vor dovedi a fi un răsfăț culinar pentru pretențioșii jurați. Cine va obține cuțitul, dar și ce bucătari amatori vor arăta că pasiunea bate experiența, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție de jurizări pe nevăzute a celui mai iubit show culinar.

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite