x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac, dezvăluiri în culisele X Factor: ”Eu sunt fiert, am emoții”

Mihai Bendeac, dezvăluiri în culisele X Factor: ”Eu sunt fiert, am emoții”

24 Sep 2018   •   23:10
Mihai Bendeac, dezvăluiri în culisele X Factor: ”Eu sunt fiert, am emoții”
Sursa foto: DIANA OROS

Mihai Bendeac nu se sfiește să-și exprime sentimentele în fața concurenților X Factor, în cea de-a cincea ediție a show-ului, difuzată marți seara, de la ora 20.00, la Antena 1, unde prezentatorul a recunoscut că are multe emoții.

Astfel, când pe scena X Factor a urcat o concurentă care, spre surprinderea tuturor, a mărturisit că nu are absolut deloc emoții, nu acelaşi lucru s-ar fi putut spune şi despre Mihai Bendeac, care a sfătuieit-o pe Casandra să plece repede de lângă el, ca să nu-i transmită și ei toată agitația lui.”Eu sunt fiert, am emoții. Să nu ți le dau ție. Pot fi un element disturbator. Așa că mai bine pleci repede pe scenă”, i-a spus Mihai Bendeac. Cum s-a descurcat concurenta, telespectatorii vor afla urmãrind cea mai nouã ediţie X Factor, mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1. 

×
Subiecte în articol: mihai bendeac