x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Plasa de stele. Cosmin Seleși ajunge cu un piton în cușcă, iar Margherita de la Clejani se aruncă în gol de la 170 m

Plasa de stele. Cosmin Seleși ajunge cu un piton în cușcă, iar Margherita de la Clejani se aruncă în gol de la 170 m

04 Sep 2016   •   16:04
Plasa de stele. Cosmin Seleși ajunge cu un piton în cușcă, iar Margherita de la Clejani se aruncă în gol de la 170 m

Duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00, în ultima ediție “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor” a actualului sezon, Raluca Tănase de la Bambi va deveni victima perfectă pentru sora ei, Denisa, și pentru Mihai Mitoșeru, iar Margherita de la Clejani și Cosmin Seleși vor intra într-un joc al provocărilor, cu lucruri nebunești, pe care nu le-au mai încercat niciodată.

 

Așadar, duminică seara, Cosmin Seleși și Margherita se vor provoca unul pe celălalt, fără ca vreunul dintre ei să știe ce îi pregătește partenerul de joc. “Regret că m-am băgat cu Margherita în așa ceva”, spune Seleși în emisiunea prezentată de Dan Negru. Astfel, prezentatorul de la “Te cunosc de undeva!” va trebui să intre într-o cușcă alături de un piton, să se epileze pe spate, să se bată în ring cu Radu Valahu, multiplu campion la skandenberg, și să facă un zbor cu un avion de acrobație, în timp ce fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani va trebui să ia în brațe un miriapod, să intre într-un coșciug care va fi coborât în groapă, să se dea în celebrele “ciocane” dintr-un parc de distracții și să se arunce în gol de la 170 de metri. Care dintre ei va fi desemnat de juriul format din Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea drept cel mai curajos participant, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seara.

În aceeași ediție, Denisa Tănase de la Bambi îi va întinde o plasă surorii ei, Raluca, și va fi ajutată în demersul ei de Mihai Mitoșeru. Cei doi o vor invita pe Raluca să viziteze împreună o peșteră în care ar urma să se filmeze noul videoclip al trupei Bambi.

Cum vor reuși Denisa și Mihai să o bage în sperieți pe Raluca, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00, în ultima ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentate de Dan Negru.

×