x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Premiera celui de-al zecelea sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara

Premiera celui de-al zecelea sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara

11 Sep 2016   •   11:35
Premiera celui de-al zecelea sezon "Te cunosc de undeva!",  lider de audienta la orase si in toata tara

Prima editie a celui de-al zecelea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea care i-a desemnat castigatori pe Lucian Ionescu si Dima Trofim, cu doua transformari in Jennifer Lopez si Pink, a adunat in fata micilor ecrane 1.415.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.47.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 23.31), o audienta medie de 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 19,1%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6 puncte de rating si o cota de piata de 16,8%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 16,1 %, urmata de Pro TV, cu 5,6 puncte de rating si 15,3 % cota de piata.

Sambata seara, cele zece vedete care concureaza in cel de-al zecelea sezon "Te cunosc de undeva!" - Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim, Șerban Copoț, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe – au adus in fata telespectatorilor si a celor patru jurati, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, primele personaje oferite lor spre interpretare de buclucasa ruleta, in show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Astfel, Dorian Popa s-a transformat cu entuziasm in 50 Cent si a fost felicitat nu doar pentru felul in care l-a imitat pe celebrul rapper american, ci si pentru abdomenul sau plin de patratele, Maria Buza si Pepe, campionii "Te cunosc de undeva!" care, in acest sezon, vor cinta in duet, i-au imitat cu mult umor pe Judy Garland si Fred Astaire, pe cand MIsha a avut greaua misiune sa se transforme in sotul ei, Connect-R. De altfel, ea a avut parte si de o surpriza uriasa atunci cand pe scena i-a aparut alaturi sotul pe care-l stia acasa, cu fetita lor, Maya. Cu mare pofta de distractie a revenit la "Te cunosc de undeva!" Serban Copot care l-a adus pentru prima data in acest show pe Florin Salam. In prima editie a sezonului, Amna si-a ascuns fata, caci a avut-o de interpretat pe Sia, Nico a urcat pe scena in travesti si a cintat precum Stevie Wonder, in timp ce mezina echipei, Adina Raducan (17 ani), castigatoare a concursului XFactor, a interpretat acompaniata de taraful Silvian Voicu cantecul "Marioara de la Gorj", transformata in maiastra Maria Tanase.

Pentru prima data in debutul unui nou sezon, castigatori au fost doi concurenti: Dima Trofim si Lucian Ionescu, ambii cu roluri in travesti. Dima a fost vulcanica Pink si a cantat traversind scena suspendat in hamuri, pe cand Lucian a imitat-o pe Jennifer Lopez, uimindu-i pe toti cu felul in care a dansat pe intreg parcursul piesei.

Pe scena de la "Te cunosc de undeva!" au urcat sambata seara si Florin Ristei si trupa sa, FreeStay, care, si in acest sezon, vor sustine un moment artistic emotionant in deschiderea fiecarei gale. De data aceasta ei vor avea alaturi cite un mare artist roman care vine la "Te cunosc de undeva!" sa interpreteze in duet cu Florin cele mai îndrăgite melodii din repertoriul personal.

Cine va fi prima mare vedeta care va veni alaturi de Ristei si FreeStay pe scena "Te cunosc de undeva!", telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sambata viitoare, de la ora 20.00, in cea de-a doua editie din noul sezon al show-ului transformarilor.

×