x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Serialul Mr. Selfridge are premiera astăzi, pe Happy Channel

Serialul Mr. Selfridge are premiera astăzi, pe Happy Channel

06 Noi 2016   •   15:25
Serialul Mr. Selfridge are premiera astăzi, pe Happy Channel

Mr. Selfridge, serialul care a cucerit milioane de telespectatori, are marea premieră astăzi, în România, pe Happy Channel. În această duminică, de la 20:00 la 22:30, Happy Channel difuzează primele două episoade ale unuia dintre cele mai vizionate seriale TV din lume, Mr. Selfridge.

 

Serialul Mr. Selfridge, o producție britanică creată de Andrew Davies, prezintă povestea afacerii de succes și viața de familie a controversatului om de afaceri Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s, din Londra începutului de secol XX. 

 

Un tip carismatic, vizionar și modern, Mr Selfridge inaugurează un magazin grandios de modă pe Oxford Street, surprinzând societatea de la acea vreme. Serialul intră în culisele vieții personajului principal și descrie mariajul aproape destrămat, amantele și gustul pentru jocurile de noroc. 

 

Serialul de televiziune, nominalizat în 2013 la premiile Emmy pentru coloana sonoră, va captiva telespectatorii prin poveste, dialoguri și întâmplări redate exemplar prin decoruri și costume fermecătoare, specifice perioadei La Belle Epoque.

 

Din distribuția serialului fac parte: Jeremy Piven (Harry Selfridge), Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

 

 

Iar de la 17:30 la 20:00, telespectatorii vor urmări pe Happy Channel primele două episoade din Downtown Abbey. Serialul descrie aristocrația britanică și redă atmosfera acelei epoci, cu povești de dragoste, intrigi și secrete ce schimbă destinele personajelor. Downton Abbey a primit numeroase critici pozitive și a câștigat premii importante la festivaluri printre care, Globul de Aur și Emmy.

×