x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Răsvan Popescu, preşedintele CNA: Bineînţeles că nu demisionez la solicitarea doamnei Udrea

Răsvan Popescu, preşedintele CNA: Bineînţeles că nu demisionez la solicitarea doamnei Udrea

de Robert Veress    |    28 Oct 2011   •   08:52
Răsvan Popescu, preşedintele CNA: Bineînţeles că nu demisionez la solicitarea doamnei Udrea

Elena Udrea a cerut demisia presedintelui CNA, Rasvan Popescu, pentru 'degradarea presei' si pentru ca 'in spatele domnului Elan (patronul Realitatea TV – n.r.) se afla Sorin Ovidiu Vintu'. Asa a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, la B1 TV.

In replica, Rasvan Popescu a declarat, pentru Jurnalul National, ca nu are nici cea mai mica intentie sa dea curs solicitarii doamnei Udrea. 'Bineinteles ca nu voi demisiona la solicitarea doamnei Elena Udrea. In timpul mandatului meu, audiovizualul romanesc s-a dezvoltat si s-a diversificat in pofida crizei economice. Ce se intampla la Realitatea TV este doar un accident de parcurs, in care doi investitori in media s-au hotarat sa se desparta. CNA nu se poate transforma intr-o instanta de divort cu partaj. CNA asaza lucrurile pe fagasul legal, dar numai piata libera si publicul hotarasc, pana la urma, cate posturi de stiri pot functiona in Romania si care vor fi acestea', spune presedintele CNA. Rasvan Popescu mai spune ca nu are nicio legatura cu CNA faptul ca, asa cum afirma Elena Udrea, in spatele omului de afaceri Elan Schwartzenberg s-ar afla Sorin Ovidiu Vantu.

Declaratia de miercuri seara a Elenei Udrea la emisiunea Ultimul Cuvant, de la B1 TV:

'Din pacate nu avem reguli si toata lumea face ce vrea. Dupa mine domnul presedinte al CNA trebuie sa isi dea demisia, fiindca toata aceasta degradare a presei s-a facut sub conducerea dansului. E o nebunie intreaga, ce e mai rau aici este ca in spatele domnului Elan se afla Sorin Ovidiu Vintu. (…). Cred ca deja nu mai e problema lor, a domnilor Ghita, Elan, Vintu. Este o problema in care trebuia sa intervina CNA-ul, sa se aplice legea' (Sursa: b1.ro)

×