x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri S-au încheiat audiţiile la X Factor

S-au încheiat audiţiile la X Factor

02 Aug 2011   •   21:00
S-au încheiat audiţiile la X Factor

Auditiile celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor, s-au incheiat ieri la Bucuresti. Fenomenul X Factor a cuprins toata tara. Peste 600 de romani si-au dat concursul in fata juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Urmeaza etapa taberei de pregatire.

Caravana X Factor a strabatut toata tara in cautarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rand la Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi, in cautarea acelor concurenti care au voce, prezenta scenica, carisma si originalitate. Auditiile cu juriul X Factor s-au incheiat ieri la Bucuresti, dupa patru zile de forta in care Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina au evaluat aproape 200 de concurenti, alegandu-i pe cei mai buni dintre ei.

Prin fata juriului au trecut in cele cinci saptamani de auditii peste 600 de concurenti, iar fenomenul X Factor a reusit sa cuprinda aproape 10.000 de oameni, veniti sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Multi dintre ei au trecut pe la Razvan si Dani, cei care pe perioada auditiilor au ramas alaturi de sustinatorii concurentilor, incercand sa le diminueze emotiile sau sa ii consoleze atunci cand a fost cazul. Fiecare concurent a avut dreptul sa vina in backstage cu sustinatorii lui, iar cat concurentii au incercat sa convinga juriul ca au factorul X, prezentatorii show-ului, Razvan si Dani, au fost alaturi de acestia si i-au ajutat sa treaca peste emotii.

Printre cei care au venit sa asiste la auditiile din Bucuresti s-au nu­ma­rat si vedete: Andreea Balan, Alina Puscas, Crina Abrudan, Cristina Do­chia­nu, Anamaria Stancu, Mihai de la Akcent, Cosmina Pasarin, Ruxandra Bar, Ilinca Vandici, Vla­di­mir Draghia, Andrei Aradits sau Luiza Bogdan si Alexandra Badoi. Odata incheiate auditiile, ur­mea­za tabara de pregatire, ce ii va reuni la Bu­cu­resti pe toti cei care au reusit sa treaca de perioada auditiilor. Pe parcursul zilelor petrecute in tabara, con­cu­rentii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi si supusi unor probe in urma carora vor ramane cei 24 de semifinalisti.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, ju­riul se transforma din judecatori in adevarati mentori.

×
Subiecte în articol: x factor