x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Virgil Ianţu: Nu cred în sintagma „Asta cere publicul!”

Virgil Ianţu: Nu cred în sintagma „Asta cere publicul!”

de Sebastian S. Eduard    |    21 Iul 2011   •   21:00
Virgil Ianţu: Nu cred în sintagma „Asta cere publicul!”

Virgil Iantu se reapuca de 'Vrei sa fii milionar?'. De data aceasta la Kanal D. Desi in televiziune toata lumea sufla si in iaurt si nu crede in ciorba reincalzita, Iantu este sigur ca show-ul inca a ramas in inimile telespectatorilor si va avea succes...

• Meseria de tatic este cea mai buna din lume. Si totusi dupa doi ani ai renuntat la ea... Imi era dor de televiziune. Si incepusem deja negocierile cu TVR pentru 'Vrei sa fii milionar?'.

Cautam o solutie financiara pentru a sus­tine o pro­ductie de o ase­menea an­ver­gu­ra, dar spon­sorul principal ne-a rezervat o surpriza nu tocmai pla­cuta, asa ca nego­cie­ri­le au ramas suspen­date… Si pe urma a venit propu­nerea de la Kanal D. Show-ul 'Vrei sa fii milionar?' ma va so­licita foarte mult, dar asta nu inseam­na ca nu imi voi face timp pentru fetita mea.

• Spune-ne po­ves­tea: pana la urma tu ai propus formatul la Kanal D sau ei s-au gandit si au venit spre tine?

Am fost su­nat intr-o buna zi de repre­zentantii Ka­nal D, a fost propu­nerea lor. Lu­cru­rile s-au derulat apoi foar­te ra­pid. Kanal D a achi­zi­tio­nat un format care in­seamna o mutare importanta in ceea ce priveste ima­ginea postului, iar aceasta intentie, dublata de dorinta mea de a relua acest format, a facut sa ne intelegem foarte bine.

• Stii cand incepe? Poti face publi­ca data? S-au stabilit ora, ziua si periodicitatea?

Aceste detalii nu sunt inca stabilite, stim ca va fi un show pentru aceasta toamna. Dar le veti afla in curand! Ce pot sa va spun acum e ca in toamna aceasta va exista inca un milionar in Romania. (zam­beste). Deocamdata au demarat inscrierile la concurs care se fac prin telefon sunand la numarul cu tarif normal 0377.77.22.22. Toate detaliile despre concurs pot fi aflate prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro.

• Ce diferente vor exista intre show-ul acesta si cel anterior? Sau fiind vorba despre un format importat ele vor fi 99% ase­ma­natoare?

Diferente prea mari nu vor exista, deoarece este un format inter­na­tional care are succes si nu are nevoie de schimbari. Scenariul este acelasi, prezentatorul ceva mai matur (zambeste din nou). Concurentii vor fi altii. Daca vor interveni mici modi­ficari in ceea ce priveste structura show-ului, veti afla cu siguranta de pe site-ul emisiunii.

• In conferinta de presa ai de­clarat ca daca te identifici cu doua emisiuni, una este aceasta, a doua este 'Copiii spun lucruri trasnite'. De ce s-a optat pentru 'Milionar' si nu pentru cealalta? In fond, 'Co­piii' este si o optiune mai ieftina...

Asa a fost sa fie. Nu pot spune ca a fost o optiune, o posibilitate de a alege intre cele doua productii. Kanal D a venit cu propunerea pentru 'Vrei sa fii mi­lionar?' si eu am zis da, nu am ales formatul.

• Cum ai caracteriza piata emisiunilor de divertisment acum fata de perioada in care 'Miliardarul' era la putere?

Din pacate, acum suntem invadati de scandaluri, trivialitate… Sunt prea putine show-uri de divertisment de calitate. Si nu cred in sintagma 'Asta cere publicul!'. Telespectatorii au nevoie de alternativa la vulgaritate.

×
Subiecte în articol: mass-media