x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AC/DC - Buenos Aires, primul live în 20 de ani

AC/DC - Buenos Aires, primul live în 20 de ani

de Alex Revenco    |    27 Sep 2012   •   18:56
AC/DC - Buenos Aires, primul live în 20 de ani

Dintre sutele de concerte din lumea intreaga, AC/DC l- a ales pe cel din Buenos Aires pentru DVD sI CD

Dupa ce in 2011 a aparut pe DVD sI Blu- ra, concertul din decembrie 2009 va fi editat pe CD, pe 20 noiembrie a.c. Peste 200.000 de fani in extaz au fost prezenti, trei seri la rand, pe stadionul echipei de fotbal River Plate, pentru a-si vedea idolii dupa o intrerupere de 13 ani.

THE JACK
'AC/DC Live At River Plate', care reuseste sa capteze emotia sI energia publicului atunci cand pe scena sunt Angus, Brian & Co, este unul dintre cele mai mari concerte din Black Ice World Tour, desfasurat in fata a peste 5 milioane de spectatori, in 108 orase din 28 de tari ale lumii. Pe langa varianta simpla- un CD, albumul este disponibil sI pe vinil- ca 3- LP sI editie speciala 2- CD plus booklet. Iata lista pieselor: Rock N Roll Train, Hell Ain't A Bad Place To Be, Back In Black, Big Jack, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Shot Down In Flames, Thunderstruck, Black Ice, The Jack, Hells Bells, Shoot To Thrill, War Machine, Dog Eat Dog, You Shook Me All Night Long, T.N.T., Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock, Highway To Hell, For Those About To Rock (We Salute You)

Discuri pentru player
Dio ***** Singles Box Set. La sfarsitul lunii august, la Mercury /Universal a aparut un box set cu cele mai bune 15 discuri singles realizate de cea mai mare voce heavy metal din toate timpurile. Colectia cuprinde 14 discuri -replica a vinilurilor originale plus un DVD cu videoclipurile corespunzatoare. Cateva titluri: Holy Diver, Rainbow in the Dark, The Last in Line, We Rock, etc.

Mark Knopfler **** Privateering. Pe 3 septembrie a aparut noul album solo realizat de fostul lider de la Dire Straits, primul lui 'dublu' din cariera. Ca sI Get Lucky (2009), prezentul disc a fost produs de Knopfler- Ainlay & Fletcher, la inregistrari luand parte mai multi muzicieni de valoare precum: bluesmanul Kim Wilson, musicianul country Tim O’Brien, cantareata folk Ruth Moody sI altii.

Thin Lizzy ***** Classic Album Selection. Este una dintre cele mai valoroase formatii rock, cu un succes urias la inceputul anilor 80'. S-a remarcat atat prin excelente compozitii fredonate sI astazi, dar sI prin excese de alcool sI droguri, ce au condus la moartea liderului, Phil Lynot, in ianuarie 1986. Setul cuprinde sase discuri reprezentative, de la Nightlife (1974), la Black Rose (1979).

×