x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica AMI retrăiește cele mai frumoase amintiri în noua sa piesă, „Fotografii”

AMI retrăiește cele mai frumoase amintiri în noua sa piesă, „Fotografii”

31 Ian 2020   •   19:30
AMI retrăiește cele mai frumoase amintiri în noua sa piesă, „Fotografii”

AMI își surprinde fanii cu o piesă nouă și cu un videoclip a cărui imagine și atmosferă sunt diferite de cele filmate de artistă până acum. Marcată de nostalgie, piesa „Fotografii” spune povestea celor mai frumoase amintiri din copilărie, surprinse în fotografii care prind viață. „Amintirile pe care le colecționam de-a lungul vieții ne rămân în suflet, dar și în fotografii. Și atunci când le privim, ne cuprinde un sentiment de nostalgie. De câte ori nu ne-am dorit să ne reîntoarcem într-un loc anume sau în brațele unei persoane dragi? De câte ori n-am vrut ca fotografiile în care ne-am lăsat emoțiile să prindă viață și să retrăim acele momente?”, spune AMI.

 

„Fotografii” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sJ_Sp501PB0&feature=youtu.be

 

Videoclipul piesei, cu o imagine alb-negru, redă în piesă o atmosferă a anilor `80, fundalul celor mai fericite momente ale copilăriei într-un parc de distracții pentru copii. „Piesa este despre acele momente, despre acele trăiri, locuri și oameni pe care i-am pierdut sau i-am lăsat în urmă, dar care ne-au rămas în suflete. O piesă sensibilă care vorbește despre viața noastră din fotografii”, precizează artista.

Muzica este semnată de AMI, Florian Rus, 911, Adi Colceru, textul piesei de AMI, Florian Rus, producția Adi Colceru,  911 și videoclipul a fost realizat de Mihai Sighinas.

×
Subiecte în articol: ami