x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Amy Winehouse şi-a anulat concertele din Turcia şi Grecia.

Amy Winehouse şi-a anulat concertele din Turcia şi Grecia.

de Marina Constantinoiu    |    20 Iun 2011   •   12:51

Cantareata britanica Amy Winehouse si-a anulat concertele pe care urma sa le sustina in Turcia si Grecia, dupa ce a fost huiduita in timpul recitalului sau in aer liber sustinut sambata seara la Belgrad, unde a aparut prea beata pentru a putea canta, relateaza luni AFP.

"In pofida dorintei sale de a-si onora angajamentele, ea a fost de acord cu managerii sai ca nu poate canta la adevarata sa capacitate si va merge acasa', a anuntat agentul cantaretei duminica seara, adaugand ca starul doreste "sa-si ceara scuze fanilor'.

Amy Winehouse a fost huiduita si fluierata la Belgrad sambata seara. In timpul concertului in aer liber de 90 de minute, la care au participat 20.000 de persoane, cantareata in varsta de 27 de ani nu a reusit decat sa mormaie cateva versuri din cantecele sale si chiar a parasit de doua ori scena.

Solista de muzica soul urma sa-si sustina concertele in cadrul festivalului Kucuk Ciftlik Park de la Islanbul si la festivalul Ejekt de la Atena.

Tabloidele britanice au scris de nenumarate ori despre problemele sale legate de consumul de alcool si droguri. Amy Winehouse tocmai a terminat o cura de dezintoxicare la Londra in urma cu doua saptamani, iar mass-media locale au afirmat ca bauturile alcoolizate au fost interzise in cadrul turneului solistei.

Cel de-al doilea album al sau, "Back to Black', aparut pe piata in 2006, i-a adus cinci premii Grammy.
Amy urmeaza sa concerteze si in Romania, la 15 august, pe stadionul Iolanda Balas din Bucuresti.

×