x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ariana Grande, celor care au ironizat-o într-un video împotriva coronavirusului: „Vă urăsc pe toți”

Ariana Grande, celor care au ironizat-o într-un video împotriva coronavirusului: „Vă urăsc pe toți”

08 Mar 2020   •   18:30
Ariana Grande, celor care au ironizat-o într-un video împotriva coronavirusului: „Vă urăsc pe toți”

Ariana Grande a răspuns unui video viral care îi ironiza mânecile lungi amintindu-le fanilor săi cât de important e să se spele pe mâini în plină epidemie. Paper Magazine a ironizat-o și a scris că e dificil să se spele pe mâini din cauza lungii mânecilor. Cântăreața a comentat: „Vă urăsc pe toți”.

Ariana Grande a fost ironizată într-un videoclip de promovare a igienei împotriva coronavirusului. „Vă urăsc pe toţi”, a comentat vedeta după ce revista muzicală a distribuit imagini care ironizau mânecile supradimensionate purtate de cântăreaţă şi felul în care acest gen de accesorii te-ar putea împiedica să te speli pe mâini, arată The Independent.

Glumele legate de mânecile prea lungi purtate de Ariana Grande au început să circule în 2019, pe TikTok, când un utilizator a distribuit imagini în care folosea mâinile acoperite în în întregime de mâneci supradimensionate pentru a pune gem pe pâine.

„Omule. lăsaţi-mă toţi în pace. Aşa ceva mă sperie”, comenta în acel moment artista.

Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor (CDC) din Statele Unite a distribuit mesajul legat de igiena mâinilor potrivit căruia trebuie să te speli pe mâini „des, folosind apă şi săpunul pentru cel puţin 20 de secunde după ce mergi la baie, înainte să mănânci, după ce îţi sufli nasul, tuşeşti sau strănuţi”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Ariana Grande