x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Armin van Buuren: Va fi un show unic pentru UNTOLD 2019

Armin van Buuren: Va fi un show unic pentru UNTOLD 2019

02 Aug 2019   •   16:24
Armin van Buuren: Va fi un show unic pentru UNTOLD 2019

DJ-ul olandez Armin van Buuren, unul dintre cei mai bine cotaţi artişti din lume în domeniul său, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a pregătit un spectacol special pentru ediţia din 2019 a UNTOLD.

"Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care îl fac o singură dată, nu îl mai fac nicăieri în altă parte. Am adus o serie de artişti cu mine şi invitaţi surpriză, printre care Alexandra Bădoi. Este darul meu pentru români", a spus Armin van Buuren.

El a mixat, la ediţia din 2018 a UNTOLD, circa opt ore, iar la ediţia din acest an va intra în scenă începând cu miezul nopţii.

"Sunt fericit că organizatorii de la UNTOLD mi-au pus scena la dispoziţie pentru un astfel de show special. Nu ştiu cât va dura, totul va depinde de public, mă simt aproape de publicul de aici, de oameni, mai mult decât în alte ţări. Ceea ce îmi doresc din punct de vedere profesional este să pun muzică pentru oameni, va fi muzică veche, muzică nouă. (...) Show-ul de vineri noapte este ca o finală de Champions League pentru mine. Este o onoare pentru mine că m-au lăsat să vin la UNTOLD cu acest show special", a mai spus Armin van Buuren.

UNTOLD 2019 are loc la Cluj, în perioada 1-4 august, iar în prima zi a festivalului au fost prezente peste 90.000 de persoane, în total fiind aşteptaţi, în cele patru zile ale festivalului, peste 360.000 de participanţi. AGERPRES

×