x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Barack Obama atacă hip-hop-ul din pricina mesajului toxic promovat de genul muzical

Barack Obama atacă hip-hop-ul din pricina mesajului toxic promovat de genul muzical

21 Feb 2019   •   22:55
Barack Obama atacă hip-hop-ul din pricina mesajului toxic promovat de genul muzical

Barack Obama critică muzica hip-hop pentru că perpetuează stereotipurile care pronesc de la masculinitatea toxică, conform Dailymail.

Fostul președinte american a vorbit cu Steph Curry la summit-ul My Brother’s Keeper Alliance de joi, celebrând a cincea aniversare a grupului care previne violența și protejează tineretul, creat chiar de el cât timp era la Casa Albă.

El a vorbit despre ce înseamnă să fii „bărbat” și cum să te confrunți cu stereotipurile masculinității, care „înșeală” tinerii de culoare și vin de obicei din hip-hop și rap.

„Dacă erai încrezător în sexualitatea ta, nu ai mai fi avut opt femei dansând dezbrăcate în jurul tău”, a glumit politicianul, mulțimea izbucnind în râs.

„Să fim sinceri, multă muzică rap și hip-hop este pornește de la câți bani are fiecare, cum te pot jigni și nu poți face nimic despre asta, cum o să vorbesc despre tine”, a spus Obama.

„În mod ironic, asta arată de fapt vulnerabilitatea pe care o simți”, a adăugat el.

„Lasă-mă să spun asta, dacă erai atât de încrezător în situația ta financiară, nu ai fi purtat un lanț de 3.5kg în jurul gâtului”, a declarat fostul președinte.

 

×
Subiecte în articol: hip hop obama mesaj toxic