x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertele europene ale lui A$AP Rocky, în pericol să fie anulate după arestarea acestuia în Suedia

Concertele europene ale lui A$AP Rocky, în pericol să fie anulate după arestarea acestuia în Suedia

04 Iul 2019   •   21:45
Concertele europene ale lui A$AP Rocky, în pericol să fie anulate după arestarea acestuia în Suedia

Rapperul american A$AP Rocky, arestat miercuri în Suedia, ar urma fie reţinut încă cel puţin două săptămâni pentru a fi anchetat în legătură cu o prezumtivă agresiune, a informat joi procuratura suedeză - ceea ce ar periclita turneul său european, informează Reuters.

Cântăreţul, producătorul şi modelul american în vârstă de 30 de ani, pe numele real Rakim Mayers, a fost reţinut de poliţie miercuri dimineaţă, împreună cu două persoane din anturajul său şi un bodyguard, în urma unei altercaţii care a avut loc duminică.

"Motivul pentru care sunt reţinuţi este că, în care ar fi eliberaţi ar exista pericolul ca ei să părăsească ţara sau să afecteze ancheta", a declarat procurorul suedez Fredrik Karlsson.

Artistul, cunoscut în special pentru albumul său de debut din 2011 "Live.Long.A$AP", a fost arestat la câteva ore după ce a cântat la un festival de hip hop, organizat marţi seara în capitala Suediei.

Detenţia sa a condus deja la anularea spectacolelor programate miercuri în Norvegia şi joi în Polonia.

În următoarele două săptămâni, artistul are programate concerte în mai multe oraşe europene, printre care Londra şi Moscova, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, "Testing", care a debutat anul trecut pe locul 4 în Billboard 200.

Avocatul său suedez a subliniat că rapperul este nevinovat şi a anunţat că va face recurs la decizia de arestare a acestuia în cadrul unei şedinţe de judecată prevăzute pentru vineri.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: A$AP Rocky