x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Horia Brenciu mentorul grupurilor, în această seară, la ”X Factor”: ”Am început cu o trupă și nici eu nu am strălucit la început”

Horia Brenciu mentorul grupurilor, în această seară, la ”X Factor”: ”Am început cu o trupă și nici eu nu am strălucit la început”

23 Noi 2018   •   17:15
Horia Brenciu mentorul grupurilor, în această seară, la ”X Factor”: ”Am început cu o trupă și nici eu nu am strălucit la început”
Sursa foto: DIANA OROS

Horia Brenciu, juratul care în această seară, de la 20.00, la Antena 1, întră în Bootcamp-ul ”X Factor” alături de grupa sa de trupe, a povestit că își dorește pentru ei șansa pe care a avut-o și el la începutul carierei.  

”Telespectatorii s-ar putea să nu fie de acord cu trupele pe care le-am ales”, spune juratul X Factor Horia Brenciu, care are însă un motiv puternic pentru fiecare alegere făcută. ”De exemplu, unii au avut o prestație mai slabă, dar eu am dat o șansă unor formații care nu au strălucit, pentru că și eu am început cu o trupă. Nici eu nu am strălucit la început, dar asta nu m-a oprit să cred că pot mai mult, iar dacă oamenii pe care i-am trimis mai departe în Bootcamp nu își valorifică șansa, este greșeala lor”, a spus juratul care în această seară va trebui să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Astfel, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra în Bootcamp cu Grupurile.

Vinerea viitoare, pe 30 noiembrie, echipa lui Carla’s Dreams va intra la Duel, astfel: Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda. Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

×
Subiecte în articol: horia brenciu