x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica “Impromptu 6”, concert byron la Clubul Ţăranului

“Impromptu 6”, concert byron la Clubul Ţăranului

de Alex Revenco    |    10 Ian 2013   •   17:42
“Impromptu 6”, concert byron la Clubul Ţăranului

Formaţia byron reia serile de experimente, giumbuşlucuri şi nebunii live, intitulate  Impromptu, la Clubul Ţăranului, locul în care acestea au debutat.

Miercuri, 16 ianuarie de la ora 20.00, cei de la byron urcă pe scenă fară a avea nimic pregătit în prealabil, gata să surprindă publicul şi lăsandu-se ei înşişi surprinsi de ce va ieşi! Important: cei prezenţi la “Impromptu 6” îşi vor auzi vocile (!) pe ….următorul album byron, la care se lucrează în prezent. (Detalii la faţa locului!).

byron Impromptu este orice altceva decât un concert obişnuit byron: nu va exista playlist, nu vor exista piese repetate înainte, totul se va întampla direct pe scenă. Va fi ceva între un jam- session şi o repetiţie cu public, cu explorări muzicale live, glume şi piese cu versiuni inedite, încropite pe loc.

Mai trebuie ştiut că , în concertele din seria “Impromptu”, cei de la byron pun la bătaie tot ce ştiu – fiecare component ajungând să cânte la cel puţin un alt instrument decat cel care l-a consacrat (de exemplu: Dan la tobe!) iar instrumentele muzicale folosite includ (dar nu se limiteaza la) chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percuţii, acordeon, flaut, glockenspiel, blow-organ şi ...chiar şi un laptop. Intrarea este 30 de lei.

×
Subiecte în articol: byron