x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La grătarul lui Dinescu: întrecere, pe final de an, între matinalii TVR 1 - Politică și delicatețuri, în 27 decembrie

La grătarul lui Dinescu: întrecere, pe final de an, între matinalii TVR 1 - Politică și delicatețuri, în 27 decembrie

de Magdalena Popa Buluc    |    26 Dec 2020   •   23:02
La grătarul lui Dinescu: întrecere, pe final de an, între matinalii TVR 1 - Politică și delicatețuri, în 27 decembrie

Se amestecă energia, umorul și buna dispoziție a matinalilor de la „Cu capu-n zori” cu inventivitatea culinară a lui Mircea Dinescu și cu muzica lui Constantin Lătărețu, plus câteva rețete inspirate pentru Revelion... Rezultă o ediţie specială „Politică şi delicateţuri”, pe care o vedem la TVR 1, pe 27 decembrie, de la ora 14.30.

 

Așa cum ne-a obișnuit, Mircea Dinescu sărbătorește la „Politică și delicatețuri” cu invitați simpatici, rețete interesante și nelipsiții lăutari, iar ediția din 27 decembrie le are pe toate.

 

 

 

Dacă anul trecut poetul a pregătit masa de Revelion împreună cu câţiva dintre actorii din „Las Fierbinți”, organizați în trei echipe, anul acesta ideea echipelor a rămas valabilă, iar invitați sunt prezentatorii matinalului de la TVR 1, „Cu capu-n zori”. Ca și anul trecut, emisiunea se desfășoară afară, unde grătarul fumegă, iar responsabili cu muzica și voia bună sunt Constantin Lătărețu împreună cu acordeonistul său.

 

Bianca Patrichi, profesor coregraf de balet și dans contemporan și Mircea Dinescu formează echipa albastră, Angie Cobuț, chef și Mădălina Manole, astrolog, alcătuiesc echipa roșie, iar Liza și Fere duc pe culmile gloriei culinare echipa galbenă. Celor șase temerari li s-au pregătit aceleași ingrediente: roșii, ceapă, ciupercuțe, cârnăciori, cotlete, costiță și momițe. Nu lipsesc însă nici ingredientele secrete, menite să îmbogățească rețetele preparate și să îi încurce pe cei mai puțin pricepuți: rodie, avocado și deja tradiţională portocală.

 

 

 

Nu vă dezvăluim cine prepară cea mai apetisantă farfurie, cine cântă și dansează cel mai bine și nici ce credeau invitații ediţiei că sunt momițele, dar promitem că e pregătită o petrecere pe cinste, la care sunteți cu toții invitați, duminică, 27 decembrie, de la ora 14.30, la TVR 1! Imaginați-vă energia, umorul și buna dispoziție a celor de la matinalul „Cu capu-n zori”, combinate cu inventivitatea culinară cu care ne-a obișnuit Mircea Dinescu și cu muzica lui Constantin Lătărețu, plus câteva rețete inspirate pentru masa de Revelion... Ce poate fi mai potrivit pentru o după-amiază de sărbătoare... decât o ediție specială „Politică și delicatețuri”!

 

×