x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Manelistul Florin Salam va scoate un album cu Eric Clapton şi Goran Bregovic.

Manelistul Florin Salam va scoate un album cu Eric Clapton şi Goran Bregovic.

18 Mai 2011   •   06:50
Manelistul Florin Salam va scoate un album cu Eric Clapton şi Goran Bregovic.

Florin Salam poate spune ca l-a apucat pe Dumnezeu de un picior. Dupa ce a fost difuzat la BBC Radio 1, manelistul Florin Salam ne surprinde iar cu o miscare serioasa. Salam este promovat de celebra casa de discuri "Universal Music", cu care va semna pe 1 iunie un contract de colaborare.

Florin Salam a ajuns in vizorul companiei "Universal" dupa ce manelistul a colaborat cu Goran Bregovic. Artistul sarb va scoate un album, despre care spune ca va revolutiona muzica din Europa. Pentru acesta Bregovici a colaborat nu doar cu Salam, ci si cu Gipsy Kings si Eric Clapton.

Colaborarea lui Florin Salam cu "Universal Music" nu doar ca ii va aduce artistului concerte in toata Europa, dar si un procent de 25% din vanzarea albumelor.

Dupa lansarea albumului, pe 1 octombrie, chiar de ziua lui, artistul va sustine un mare concert alaturi de toti colaboratorii de pe album.

Salam este al doilea artist roman promovat de Universal, dupa ce Maia Morgestern i-a cucerit pe reprezentantii gigantului din show bizz cu rolul din Patimile lui Iisus. Universal Music sustine peste 3500 de artisti din toata lumea, de la Nelly Furtado, Timbaland, Akon, Black Eyed Peas, pana la Bon Jovi, Sting, Bryan Adams sau Andrea Bocelli.

×