x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica S-a lansat Dirty Nano x The Motans – „Invitat”

S-a lansat Dirty Nano x The Motans – „Invitat”

13 Mar 2019   •   18:20
S-a lansat Dirty Nano x The Motans – „Invitat”

După o piesă-statement și un videoclip revoluționar, The Motans și Dirty Nano lansează remixul single-ului „Invitat”. Sound-ul fresh, ritmat și optimist duce cu gândul la petrecerile din serile călduroase în care toată lumea se bucură de viață.  

Dirty Nano x The Motans – Invitat

Piesa „Invitat” este compusă de Denis Roabeș și a beneficiat de primul clip din România realizat cu ajutorul inteligenței artificiale pe zona de style transfer. Videoclipul piesei „Invitat” este unul atipic, dar original și artistic și reprezintă o inovație din punct de vedere tehnic. Cu un sound aparte, piesa vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spune Denis Roabeș.

The Motans – Invitat

https://youtu.be/xSsiL9bLOeQ

Anul acesta The Motans pregătește un show unic, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. „The Motans Grand Concert” va fi cel mai grandios concert pe care artistul îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

×
Subiecte în articol: The Motans