x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sickotoy feat. Roxen lansează piesa „You don’t love me”, o melodie super fresh cu un vibe exotic

Sickotoy feat. Roxen lansează piesa „You don’t love me”, o melodie super fresh cu un vibe exotic

15 Aug 2019   •   18:10
Sickotoy feat. Roxen lansează piesa „You don’t love me”, o melodie super fresh cu un vibe exotic

Sickotoy lansează piesa „You don’t love me”, o melodie cu un vibe fresh, ritmată și o linie melodică ce rămâne în minte și influențe orientale. Pentru această piesă, Sickotoy a colaborat cu Roxen, o prezență nouă în peisajul muzical, cu o voce memorabilă și un timbru vocal aparte.

Sickotoy a lansat melodia „Addicted” în urmă cu 3 luni și a cumulat peste 7 milioane de vizualizări, fiind extrem de difuzată și apreciată atât în țară, cât și peste hotare. Piesa a fost licențiată în Rusia, CIS, Turcia si Grecia. „Addicted” s-a clasat pe locul 1 în topul Shazam România, pe poziția 19 în topul Shazam Bulgaria și pe locul 104 în topul Shazam Rusia.

Sound-ul aparte și vibe-ul piesei au fost apreciate și la radio, cu o prezență de 12 săptamâni în top 5 Media Forest România, cea mai înaltă poziție atinsă fiind #3. Pe plan internațional, piesa se regăsește pe poziția 3 in New Proposals Radio Dance Top 10 la The Voice Radio Bulgaria, #18 la Top 30 NRJ Russia, #25 la top 50 Like FM Russia, #19 la Top Radio Record Russia.

Cu o experiență extinsă atât în ​​muzică, cât și în programare, SICKOTOY este unul dintre cei mai apreciați producători de muzică ai momentului. Crescând în Europa, SICKOTOY a fost mereu în căutarea diversității stilurilor muzicale, călătorind și obținând o înțelegere profundă asupra lumii muzicale. Prin călătoriile sale, el a ajuns să întâlnească o gamă largă de personaje muzicale, de la tineri neexperimentați, dar talentați, la artiști deja consacrați din întreaga lume. De atunci, artistul a dezvoltat un sound cu adevărat unic, aducând influențe arăbești, folosind linii de bas versatile și ritmuri de impact. SICKOTOY dă o profunzime aparte fiecărei piese pe care o creează și are numeroase colaborări de succes cu o serie de artiști internaționali cunoscuți.

Platforma Global este formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții. 

×