x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Suzanne Vega şi Ioan Gyuri Pascu au cântat pe aceeaşi scenă

Suzanne Vega şi Ioan Gyuri Pascu au cântat pe aceeaşi scenă

18 Iul 2009   •   00:00
Suzanne Vega şi Ioan Gyuri Pascu au cântat pe aceeaşi scenă
Sursa foto: Bogdan Stamatin/Mediafax

Renumita cântăreaţă americană Suzanne Vega a susţinut, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert alături de Gerry Leonard, la chitară electrică şi acustică, şi de Mike Visceglia, la chitară bas.



Show-ul Suzannei a fost unul simplu şi sincer. "Marlene on the Wall" a fost prima piesă din concert, apoi ea a făcut o incursiune muzicală prin diferitele etape ale carierei sale. Artista a cântat şi despre oraşul ei natal. "New York is a Woman" - a prezentat ea titlul cântecului, adăugând că ar vrea să ştie, la următorul său concert în Capitală, ce fel de fiinţă, bărbat sau femeie, este Bucureştiul.

"New York este o femeie, dar nu este foarte des o doamnă. Ea poate fi foarte nepoliticoasă şi murdară (...), uneori uită să se demachieze, când se culcă beată", a descris artista metropola americană. Suzanne Vega a interpretat melodiile "Left of Center" şi "Tombstone", păstrând pentru finalul concertului hiturile "Luka" şi "Tom's Diner". În deschiderea concertului, organizat de Fundaţia Phoenix, a cântat Ioan Gyuri Pascu.(D.T)

×
Subiecte în articol: muzica