x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Taylor Swift e artista anului!

Taylor Swift e artista anului!

de Alex Revenco    |    15 Apr 2011   •   19:06
Taylor Swift e artista anului!

Cel mai important premiu al galei Academy of Country Music Awards, desfăşurată recent la Las Vegas, a fost câştigat de frumoasa interpretă Taylor Swift. Artista a plecat acasă cu premiul Artistul Anului, cea mai importantă distincţie a oricărui concurs. Este pentru prima oară când Swift câştigă acest mult râvnit trofeu, anii trecuţi ea fiind  răsplătită cu alte numeroase premii Country Music, Grammy, American Music sau MTV.

La începutul galei, Taylor a ridicat publicul în picioare şi a încântat milioanele de telespectatori (care au urmărit în direct premiile Academiei de Muzică Country) când a interpretat live cel mai nou single, intitulat „Mean”. Imediat după încheierea ceremoniei, agenţia Associated Press a lăudat interpretarea lui Taylor, concluzionând că artista, în vârstă de 21 de ani, a „transformat muzica country în ceva cool şi la îndemâna publicului larg”. Marea victorie din gala Academy of Country Music Awards a încheiat o perioadă fenomenală pentru Taylor. Cu doar patru zile înainte de gală, ea a pus capăt turneului european „Speak Now World” cu un concert ţinut cu casa închisă la O2 Arena din Londra. Şi chiar înainte de acel show, reprezentanţii Universal Music Group i-au înmânat artistei premiul pentru 20 de milioane de albume vândute până acum. Săptămâna trecută, Academia de Muzică Country i-a acordat lui Taylor Premiul Jim Reeves pentru „contribuţia la promovarea muzicii country în întreaga lume”.

La 27 mai, Taylor Swift va continua „Speak Now World Tour”, cu etapa americană, ce va începe cu două show-uri sold out la Omaha’s Qwest Center. Până în noiembrie a.c., Taylor are de susţinut (aproape în fiecare zi!) 97 de concerte pe stadioane din 19 ţări, majoritatea spectacolelor fiind sold out. Cel mai nou album Swift este „Speak Now”, disponibil şi în România, în magazine şi la www.getmusic.ro.

×
Subiecte în articol: muzica