x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa britanică Supergrass se reunește după un deceniu. Solistul formației face dezvăluiri

Trupa britanică Supergrass se reunește după un deceniu. Solistul formației face dezvăluiri

13 Ian 2020   •   14:47
Trupa britanică Supergrass se reunește după un deceniu. Solistul formației face dezvăluiri
Sursa foto: facebook

Gaz Coombes, solistul formaţiei rock britanice Supergrass, a afirmat că a avut nevoie de zece ani pentru a da uitării amintirile neplăcute legate de destrămarea trupei.
Formația din Oxford se reuneşte pentru a începe în acest an un turneu în formulă completă şi pentru a lansa mai multe materiale discografice retrospective.

Coombes (43 de ani), care, după destrămarea trupei, a pornit într-o carieră solo, a afirmat că despărţirea din 2010, în timpul înregistrărilor celui de-al şaptelea album, intitulat ''Release The Drones'', ce nu a mai fost lansat, a fost ''extrem de dureroasă''.

"Aveam nevoie de această perioadă pentru a uita o parte dintre tâmpenii şi durerea de atunci. A fost extrem de dureros. Am avut nevoie de zece ani", a declarat artistul pentru revista Q Magazine.

Solistul i-a prevenit pe fani că nu trebuie să aştepte materiale muzicale noi din partea trupei.
"Nu vreau să exclud nimic, dar nu face parte din plan", a declarat acesta pentru revista britanică.

"Este vorba doar despre acest an, în care vom avea nişte concerte".

Intitulat ''The Strange Ones 1994-2008'', materialul discografic retrospectiv marchează cea de-a 25-a aniversare a albumului de debut al trupei, ''I Should Coco''.

În formulă completă, cei patru membri - Coombes, Danny Goffey, Nic Goffey şi Andy Davies - vor susţine o serie de concerte în Marea Britanie, Europa şi America de Nord în perioada februarie-aprilie 2020.

Coombes, primul care a părăsit trupa, a declarat că încă se mai simte vinovat pentru plecarea sa bruscă.
''Îmi aduc aminte că m-am simţit lipsit de inspiraţie", a spus muzicianul despre înregistrarea albumului ''Release The Drones''.

"E ca atunci când iei CD-urile cu tine când te întorci acasă şi a fost pentru prima dată când nu le-am ascultat cu nimeni, ceea ce a fost straniu."

"Încercam să fiu optimist, gândindu-mă că nu erau încă gata, dar nu îmi plăcea. Mă simţeam destul de trist pe această temă, de fapt", a mai declarat artistul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: supergrass gaz coombes