x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa NoStress a lansat „Electrika”, primul single din carieră

Trupa NoStress a lansat „Electrika”, primul single din carieră

22 Sep 2020   •   12:47
Trupa NoStress a lansat „Electrika”, primul single din  carieră

NoStress, o trupă cu o experiență de peste 7 ani în zona muzicii de cover, își propune să cucerească publicul cu prima lor piesa proprie.

‘Electrika’ este numele primului lor single și este o piesă pop rock, cu influențe electro-folclorice.

 

Electrika este inspirată din energia publicului și din emoția pe care o avem de fiecare dată când urcăm pe scenă. Electrika vine din noi și din voi” spun cei de la NoStress.

 

NoStress a mai cochetat cu zona muzicii comerciale în 2017, când a participat la Eurovision cu piesa retro-pop “Fără bariere”.

Însă “Electrika” este prima piesă oficială pe care trupa o lansează și care beneficiază de un videoclip pe măsură, realizat de Miluță Fluieraș.

 

Pornisem inițial de la altă idee pentru realizarea videoclipului ce implica și interacțiunea cu publicul, însă, pentru că trăim vremuri cu multe restricții, a trebuit să ne adaptăm și să gândim un alt scenariu. Așa că am plecat pentru o zi din București și ne-am mutat scena în mijlocul naturii. Suntem foarte fericiți de ceea ce a ieșit și sperăm ca cei care ne ascultă să simtă energia muzicii noastre.

 

Cei 7 tineri de la NoStress, Elize Manda, Cristi Dumitrescu, Robert Preduț, Alexandru Burcă, Tudor Man, Andrei Bălașa și Mihai Movileanu, promit să readucă în atenția ascultătorilor muzica pop-rock ‘Visul nostru este ca muzica pe care o promovăm să fie pe radio. Știm că genul pe care noi îl abordăm nu este foarte popular în topurile românești, însă credem că publicul are nevoie și de așa ceva. Simțim asta de fiecare dată când ne urcăm pe scenă.’

 

×
Subiecte în articol: NoStress