x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură „Seri de Operă și Balet pe Esplanadă” deschide Stagiunea 2020-2021 a Operei Naționale București

„Seri de Operă și Balet pe Esplanadă” deschide Stagiunea 2020-2021 a Operei Naționale București

de Magdalena Popa Buluc    |    27 Aug 2020   •   12:09
„Seri de Operă și Balet pe Esplanadă” deschide Stagiunea 2020-2021 a Operei Naționale București

Opera Națională București, instituție publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” au onoarea și bucuria de a deschide Stagiunea 2020-2021 cu o serie de opere în concert, recitaluri, seri de balet și concerte intitulate „Seri de Operă și Balet pe Esplanadă”.

Emoția și savoarea muzicii clasice se vor împleti în pași de dans și interpretări solistice de excepție pe esplanada din fața primei scene lirice a țării.

Vă invităm să retrăim împreună cu dor de operă și balet seri remarcabile, de care ne vom aminti mereu cu drag. Din program nu vor lipsi momentele coregrafice, interpretările orchestrale vibrante, precum și duetele celebre din cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal.

Programul primei săptămâni va include titlurile „Sincretismul artelor”, „Voci nobili” și „Seara Tinerelor Talente” – „Carmina Burana” de Carl Orff, programate pe 27, 28, 29 și 30 august, începând cu orele 20:00. Evenimentele din următoarele săptămâni se vor desfășura în zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică, începând cu orele 19:00.

„Seara Tinerelor Talente” este un eveniment susținut de bursierii „Tinere Talente”, program al Fundației Regale Margareta a României.

 Accesul la concerte se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19.

 

 

 

×