x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Focar major de infecție la celebrul Teatru Balshoi din Moscova

Focar major de infecție la celebrul Teatru Balshoi din Moscova

14 Apr 2020   •   14:02
Focar major de infecție la celebrul Teatru Balshoi din Moscova

Celebrul Teatru Balshoi din Moscova este lovit de un focar major de infecție cu coronavirus. 34 de angajați au luat virusul după ce au avut o reprezentație tv live, în fața unei săli goale, transmite dailymail.co.uk.

O trupă de renume mondial a susținut spectacolul „Suntem împreună” pentru a onora medicii și voluntarii care luptă cu pandemia. 

„Fără excepție, tot personalul teatrului, inclusiv agenții de pază și inginerii, au fost testați pentru coronavirus, cu două zile înainte de concert. 34 de persoane au ieșit pozitive. Nu aveau febră sau semne clare de boală, dar au fost suspendați de la muncă și trimiși în carantină, a declarat directorul general al teatrului, Vladimir Urin.

Alte câteva sute de persoane care au fost implicate în organizare au ieșit negativ la teste.

„Am fost fericit să fiu din nou pe scenă și să dansez în sprijinul medicilor care luptă împotriva coronavirusului și a persoanelor care stau acasă. A fost neobișnuit să văd auditoriul gol. Când mergeam pe scenă aveam încă un sentiment că publicul era acolo”, a spus dansatorul Sergei Polunin, fost angajat la Royal Ballet din Londra.

 

 

×
Subiecte în articol: teatrul balshoi