x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru În luna august, Teatrul de Comedie deschidere stagiunea 61

În luna august, Teatrul de Comedie deschidere stagiunea 61

de Magdalena Popa Buluc    |    03 Aug 2021   •   23:01
În luna august, Teatrul de Comedie deschidere stagiunea 61

Teatrul de Comedie anunță deschiderea STAGIUNII 2021/2022, cu o lună mai devreme față de cum și-a obișnuit spectatorii. Noua stagiune va debuta cu un program încărcat și divers, care va include reprezentații la sediu, la cele două săli din Centrul Vechi, spectacole în aer liber, desfășurate la Teatrul de vară Herăstrău, intrarea în repetiții a două noi producții care îi au în prim plan pe actorii Tudor Chirilă și Mihai Bendeac, reluarea proiectului COMEDIA ȚINE LA TINEri, o premieră oficială programată în luna septembrie, dar și proiecte conexe realizate împreună cu partenerii de tradiție ai Teatrului, precum Muzeul Național al Literaturii Române.

Pentru primele spectacole DOI PE O BANCĂ după Aleksandr Ghelman, regia Mihai Bendeac și BANI DIN CER de Ray Cooney, regia Horațiu Mălăele, programate în datele de 6, 8, 11 și 12 august, la Sala Radu Beligan, biletele sunt deja sold out. Pe 14 august, la Sala Studio se va relua cea mai recentă producție, FORMA LUCRURILOR de Neil LaBute, regia Silviu Debu, cu actorii Anca Dumitra, Lucian Ionescu, Anghel Damian, Andreea Alexandrescu.

Sâmbătă 7 august va debuta și proiectul COMEDIA ESTIVALĂ, care propune publicului larg, în premieră în aer liber, două spectacole regizate de Horațiu Mălăele: LA PULCE după „Puricele în ureche” de Georges Feydeau și FIERARII după Milos Nikolic. Cele două producții reunesc distribuții de excepție: Maia Morgenstern, Ștefan

Bănică, George Mihăiță, Emilia Popescu, Mircea Rusu, Bogdan Mălăele, Valentin Teodosiu etc.

Luna septembrie va include premiera oficială a spectacolului NEPOTUL MEU, VENIAMIN de Ludmila Ulițkaia, regia Vlad Massaci, scenografia Iuliana Vîlsan, precum și începerea repetițiilor pentru spectacolul „Plăcerile și chinurile adulterului” de Valentin Krasnogorov, regia Lorena Zăbrăuțanu, cu Smaranda Caragea și Dan Rădulescu, proiect câștigător la COMEDIA ȚINE LA TINEri, ediția 2019.

 

×
Subiecte în articol: teatrul de comedie