x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru „Povestea Crăciunului”, pe Scena 5 a Naționalului ieșean, din 19 decembrie

„Povestea Crăciunului”, pe Scena 5 a Naționalului ieșean, din 19 decembrie

de Magdalena Popa Buluc    |    18 Dec 2020   •   18:17
„Povestea Crăciunului”, pe Scena 5 a Naționalului ieșean, din 19 decembrie

„Povestea Crăciunului”, cel mai nou proiect al Teatrului Național Iași, va debuta în această sâmbătă, de la ora 19:00, pe Scena 5, și se va încheia pe 30 decembrie.

 

Timp de douăsprezece zile, pe pagina de Facebook a Naționalului ieșean, de la ora 19:00, copii, părinți și bunici vor avea ocazia de a petrece timp magic în compania actorilor Teatrului Național Iași, care vor citi câteva dintre cele mai frumoase povești de Crăciun din literatura română și străină.

 

Dintre autori: Barbu Ștefănescu Delavrancea, Tudor Arghezi, Frații Grimm, Oscar Wilde, Emilia Plugaru, Florence Holbrook, Elizabeth Harrison, Lev Tolstoi, Hans Christian Andersen, Iuliana Pârvu, Clement Clarke Moore, Michael Morpurgo, L. Frank Baum, Francis Pharcellus Church

 

Proiectul „Povestea Crăciunului” a fost conceput din dorința de a păstra neîntreruptă frumoasa legătură a publicului cu actorii Naționalului ieșean și de a oferi tuturor iubitorilor de teatru și literatură, indiferent de vârstă, binemeritate momente de bucurie și liniște sufletească, în aceste zile de sărbătoare.  

 

 

 

×