x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru TEATRUL DE COMEDIE lansează o serie specială de conferințe-dialog online

TEATRUL DE COMEDIE lansează o serie specială de conferințe-dialog online

de Magdalena Popa Buluc    |    07 Oct 2020   •   10:34
TEATRUL DE COMEDIE lansează o serie specială de conferințe-dialog online

În această stagiune aniversară 60, Teatrul de Comedie propune spectatorilor întâlniri unice nu doar în sala de spectacol, ci și în mediul online, unde va găzdui o serie specială de conferințe-dialog moderate de Octavian Saiu. Dialogurile vor aborda subiecte de actualitate pentru teatrul românesc, în contextul pandemiei. 

Prima întâlnire online se va desfășura sub titlul simbolic „Teatrul românesc și noul efect de distanțare”, joi 8 octombrie, ora 17.00 și îi va avea invitați pe Tompa

Gábor, Gianina Cărbunariu, Andreea și Andrei Grosu și Roxana Lăpădat. Punctul central al discuției este legat de provocările pe care le înfruntă scena românească în contextul noilor reguli în vigoare. Cum ne adaptăm? Ce schimbări aduc aceste reguli actorilor, întregului staff artistic și tehnic, dar și spectatorilor? Ce se va întâmpla cu artele spectacolului în următoarea perioadă? – sunt doar câteva întrebări la care se vor căuta răspunsuri, din perspective diferite: de la teatrul de stat la cel independent, de la instituțiile din București, la alte zone ale țarii.

Conferința se va transmite în regim live, pe pagina de facebook a Teatrului de Comedie (Teatru Comedie) și va putea fi vizionată de publicul larg.

×