x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Un nou manager interimar la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra"

Un nou manager interimar la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra"

13 Aug 2020   •   11:17
Un nou manager interimar la Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra"

În calitate de manager interimar al Teatrului Municipal "Lucia Sturdza Bulandra", actorul Vlad Zamfirescu a declarat va face lucrurile pas cu pas, nu crede în revoluții care să schimbe totul peste noapte. El a fost numit în funcție, ieri, prin dispoziția primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Această poziţie, chiar şi interimară, este o pălărie foarte mare, pentru care, foarte cinstit, nu mă consider pregătit. Evident, mă onorează, dar am primit-o cu multă prudenţă şi doar pentru că decizia a venit ca urmare a consultării actorilor teatrului", a afirmat acesta, într-un comunicat.

Artistul consideră că managementul reprezintă o provocare foarte mare. 

"Sunt de peste 20 de ani actor al Teatrului 'Bulandra', am înfiinţat şi condus mai bine de 10 ani o asociaţie culturală independentă care a produs zeci de proiecte, dar managementul unei instituţii cu anvergura Teatrului 'Bulandra' reprezintă o provocare de cu totul alt nivel", a precizat actorul.

În perioada interimatului, el a spus că se bazează pe toată echipa teatrului și a subliniat că instituția are nevoie cât mai repede de o conducere definitivă, decisă prin concurs. 

 

×
Subiecte în articol: bulandra vlad zamfirescu