x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Vă aşteptăm la Teatru, Când coboară luna plină peste second hand!

Vă aşteptăm la Teatru, Când coboară luna plină peste second hand!

de Magdalena Popa Buluc    |    09 Oct 2020   •   17:30
Vă aşteptăm la Teatru, Când coboară luna plină peste second hand!

A doua premieră a Teatrului nostru, din actuala Stagiune,  este o comedie  scrisă și regizată de Radu Afrim,  Când coboară luna plină peste second hand, care va avea primele reprezentaţii vineri şi sâmbătă, respectiv în 9 și 10 octombrie, de la ora ora 19:00, în spaţiul de joc construit pe scena Sălii Mari.

Claribella se întoarce. Venită în lumea teatrală odată cu un copil din flori şi a sa poveste pe fond albastru, Claribella se întoarce, tot cinefilă cum o ştiam, ba între timp a devenit o adevărată influenceriţă în cinema, care ne convinge că există deja un film despre tot ce trăim. Chiar şi peste un magazin de haine, dintr-un mic oraş secuiesc, luna coboară plină de fantezii muzicale şi cinematografice. Alianţa regizorului şi dramaturgului  Radu Afrim cu luna plină reuneşte toate obsesiile sale artistice şi lasă în urmă un spectacol de care teatrul are nevoie acum, mai mult ca niciodată. Un spectacol care luminează drumul spre teatru şi rostul său, acela de a deschide  un spaţiu intim, o lume de oglinzi, ca într-o cabină de probă, unde nimeni nu ne poate opri să evadăm spre alte lumi, să călătorim în timp şi spaţiu, în căutarea unor bucurii pierdute.

Următoarele reprezentaţii cu spectacolul Când coboară luna plină peste second hand sunt programate în zilele de 13, 20 și 21 octombrie, toate cu începere de la ora 19:00.
 

 

×